-- OGLAŠEVANJE --

Direktorico bodo odslovili, obtožujejo jo “koruptivnih dejanj”

-- OGLAŠEVANJE --

Včeraj je v Radečah potekala seja sveta zavoda zdravstvenega doma Radeče, na kateri so se člani odločili, da nemudoma začnejo s postopkom za razrešitev direktorice Ingrid Kus Sotošek.

Razrešitev je na mizi

Tomaž Režun

Kus Sotoškova je s “koruptivnim dejanjem” v zdravstvenem domu zaposlila svojo hčer – zdravnico, kar je le eden od razlogov za zahtevo po razrešitvi, pravi Tomaž Režun, župan občine Radeče.

Glavna medicinska sestra zavoda je hkrati opravljala še funkcijo predsednice sveta zavoda, s čimer je bil kršen 54. člen statuta zavoda, direktorica pa naj bi, po njegovih besedah, takšno delovanje dopuščala. Predsednico sveta zavoda so razrešili januarja.

Poleg naštetega Kus Sotoškovi očitajo še, da si je urnik dela namenoma organizirala tako, da je kot zdravnica opravila ogromno število nadur in si jih seveda tudi izplačala. Poklicali smo tudi Kos Sotoškovo, vendar na naša vprašanja ni želela odgovarjati.

Direktorica se je zavila v molk

Ingrid Kus Sotošek

Na občini naj bi pred časom prejeli tudi anonimne prijave zoper direktorico Kus Sotoškovo, vsaj tako trdi župan, ki pa nam, kljub prošnji, le teh ne želi pokazati. V prijavah naj bi se pritoževali nad razmerami med zaposlenimi znotraj zavoda in pa izražali splošne nezadovoljstvo nad zavodom, pravi Režun.

 

 

 

Ustrahovanje, šikaniranje … Kaj se dogaja v zdravstveni ustanovi?

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Zapora ceste zaradi sečnje dreves

Od 22.4.2024 do 26.4.2024, med 8.00 in 13.00 uro ter med 14.30 in 17.00 uro bo na lokalni cesti Slap-Jevnica-Kresnice-Litija, na odseku med Litijo...
-- OGLAŠEVANJE --