18 C
Trbovlje
sreda, 5. oktobra 2022
ZON.siAktualnoDel premoženja hrastniškega gradbinca prodan, ostalo na dražbi

Del premoženja hrastniškega gradbinca prodan, ostalo na dražbi

Benjaminu Pačniku, stečajnemu upravitelju gradbenega podjetja GD Hrastnik – v stečaju je uspelo prodati nepremičnino v Podkraju 70 v Hrastniku.

Nepremičnina je bila prodana v okviru druge prodaje v postopku zavezujočega zbiranja ponudb, za kupnino v višini 35.500 evrov. Kupec je kresniško podjetje Noiram.

Še vedno naprodaj …

Titanik

Še vedno pa sta naprodaj dve stanovanji v stanovanjski zgradbi na Dolski cesti 7, ki v prvem poskusu nista bili prodani. Stanovanji se prodajata po načelu videno-kupljeno. Izhodiščna cena za prvo stanovanje je 17.997 evrov, za drugega pa 17.076 evrov.

5. marca bo potekala že peta javna dražba za poslovni prostor poslovne stanovanjske zgradbe na Logu 10, bolj znane kot Titanik. Izklicna cena za poslovni prostor v pritličju znaša 103.340 evrov.

Uspešna ni bila niti prva javna dražba za upravno stavbo stečajnega dolžnika s proizvodno skladiščnimi in pomožnimi objekti, skupaj s pripadajočim zemljiščem in komunalno ureditvijo na naslovu Dolska cesta 9 v Hrastniku. Nepremičnine se prodajajo hkrati s sklopom premičin (opreme – pisarniško pohištvo). Na drugi javni dražbi bo naprodaj po izklicni ceni 444.427 evrov.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Elektro na delu v Zasavju! So pri vas že zamenjali stare števce v elektro omarici?

Na elektro omrežju v območju Zasavje, Radeč in Šmartnega pri Litiji, poteka projekt uvedbe naprednega merilnega sistema. V Zagorju in Trbovljah so že zaključili,...
X