-- OGLAŠEVANJE --

Del dvorišča odslej učilnica na prostem, “pingpong” miza ter koš in goli

-- OGLAŠEVANJE --

Hrastniška osnovna šola je od prejšnjega tedna bogatejša za učilnico na prostem in zunanjo mizo za namizni tenis. 

Ravnateljica Polona Dolanc je navdušeno dejala: “Končno smo jo dobili.” Načrti za projekt so bili pripravljeni že nekaj časa, letos pa je šoli skupaj s partnerjema Turističnim društvom Hrastnik in podjetjem Sito Print v sklopu partnerstva LAS uspelo pridobiti sredstva za prenovo v vrednosti približno 50.000 evrov.

Poleg simpatične učilnice pod milim nebom pa so s pomočjo donacije Steklarne Hrastnik na šolsko dvorišče postavili tudi mizo za namizni tenis. Da bi bili učenci še aktivnejši, je šola postavila še koš za košarko in kupila prenosne gole.

Zeleno urejena okolica

Okolico so uredili z drevesi in grmovnicami, za smeti pa poskrbeli z zbiralnim otokom za smeti. Postavili so tudi stojalo za kolesa.

Mize učilnice na prostem bodo spomladi obogatili še z različnimi didaktičnimi pripomočki, je povedala ravnateljica in dodala, da je njihovo dvorišče oživelo in je nanj veselje pogledati, saj se na njem ves čas odvijajo različne aktivnosti. Občina Hrastnik je projekt sofinancirala v višini približno 16.000 evrov.

Namen postavitve namiznoteniške mize je spodbuditi nadaljnji razvoj namiznega tenisa v Hrastniku in vzgojiti nove šampione v tem športu, pa je ob otvoritvi povedal tudi župan Marko Funkl.

Novosti pozdravil tudi hrastniški namiznoteniški šampion Vecko

Ravnateljica osnovne šole je z Edvardom Veckom, častnim občanom Hrastnika in namiznoteniškim šampionom, na novi mizi odigrala uvodni niz igre, hitro pa so jo zamenjali učenci, ki so se z velikim veseljem pomerili z legendo slovenskega namiznega tenisa.

Hrastniški osnovnošolci se bodo učili kar pod milim nebom

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --