-- OGLAŠEVANJE --

Če najdeš parkirno mesto, vpiši loto listek!

Bingo - če ti uspe najti prazno parkirno mesto okoli trboveljske bolnišnice in zdravstvenega doma.

-- OGLAŠEVANJE --

Že tako težavno parkiranje okoli bolnišnice je gradbišče na zgornji strani še otežilo.

Če pripelješ otroka na pediatrijo, imaš praktično le dve možnosti – ali napačno parkiraš ali pa z bolnim otrokom krožiš po Trbovljah, da najdeš mesto, potem pa se odpraviš na večminutno pešpot. In prav nič drugače ni za tiste, ki bolnike pripeljejo na urgenco in ostale oddelke.

parkiranje bolnica trbovlje4Po besedah redarjev prijave, da so vozila napačno parkirana redarji prejemajo tako s strani Splošne bolnišnice Trbovlje, kot tudi samih občanov.

Redarji nad napačno parkirane

Medobčinsko redarstvo, kot pravi vodja Sebastjan Zmrzljak, redno izvaja nadzor okoli bolnice. V času od 1. septembra 2016 so na območju Rudarske ceste obravnavali 36 prekrškov.

parkiranje bolnica trbovlje1Problematično je predvsem parkiranje vozil na območju urgence, kjer je pogosto reševalnim vozilom popolnoma onemogočen dostop, pravi Zmrzljak. “Z vidika bolnikov, ki potrebujejo nujno medicinsko pomoč je takšno parkiranje vozil, ki onemogočajo dostop reševalnim vozilom nedopustno”.

Je že res. Res pa je tudi, da po nujno medicinsko pomoč pridejo bolniki tudi z osebnimi vozili in ne vedno rešilci. Kje pa naj vozilo pustijo takrat, se vprašamo?

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

-- OGLAŠEVANJE --