17.9 C
Trbovlje
nedelja, 26. junija 2022
ZON.siAktualnoAnonimnež napadel Žlaka

Anonimnež napadel Žlaka

Za takšne obstajajo institucije, je danes dejal direktor Rudnika Trbovlje Hrastnik Janez Žlak, ko je sklical novinarje, zaradi poslane anonimke.

Neznani avtor je namreč spisal anonimno pismo in ga poslal na SDH ter rudniškim nadzornikom. Direktor ocenjuje, da gre za moteno osebo, ki bi ji morali poiskati pomoč.

Očitke je na SDH-ju že zavrnil, danes je zgodbo predstavil tudi novinarjem.

janez žlak, rth, rudnik (4)Anonimnež mu očita več stvari. Poslovanje Spektra z Ahacom, ki naj bi se v času Dolančevega in Sotlarjevega direktorovanja občutno povečalo. Očitajo zaposlovanje Dušana Straška, ki je pred časom “odletel” z občine – več o tem v kratkem ter pitje kave z različnimi trboveljskimi akterji. Anonimnež pa se spravi še na njegovo “nedelo” v Rudniku in visoko odpravnino Branka Arnška.

janez žlak, rth, rudnik (6)Kratko strnjeno vsebino, ki je v našem uredništvu nismo prejeli, Žlak v celoti zanika. Obenem pa doda tudi, da na anonimna pismo nikoli ni reagiral in tudi v prihodnje ne bo. Tokrat je ukrepal le, ker je bila vsebina poslana tudi na SDH.

Zaradi očitkov je na kratko predstavil cel kup projektov, ki se pod rudniškim okriljem trenutno izvajajo, med drugim tudi zaključno fazo urejanja ceste čez hrib, začetek del kanalizacije okoli upravne stavbe in obnova cestne povezave od rudniške uprave do “ajnzerja”.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Ulična razstava, tokrat v čast Sagor-ju (poznate ime?)

Občina Zagorje ob Savi je v mestnem središču popestrila kulturno ponudbo, saj je ob glavni cesti med krožiščem in Sparom postavila panoje za ulično...
X