-- OGLAŠEVANJE --

Ali res trboveljski bolnišnici (spet) grozi zaprtje?

-- OGLAŠEVANJE --

Na zadnji občinski seji v Trbovljah so svetniki, med drugim, razpravljali tudi o možnosti zaprtja bolnišnice. Temo je izpostavil svetnik Borut Dolanc, da je govorice slišal, pa je potrdil tudi župan Zoran Poznič. 

Kaj več vsebinsko o zaprtju bolnišnice na seji ni bilo slišati, mi pa smo informacije vendarle preverili. Na zdravstvenem ministrstvu so kratki in jedrnati: “Ministrstvo ne razmišlja o ukinjanju katerekoli bolnišnice.”

Da so govorice zgolj samo to, je odgovoril tudi direktor SB Trbovlje Metod Kurent, ki s strani ustanovitelja, torej države, ni dobil nobenega ne namiga ali izraženega namena, da bi se zasavska bolnišnica kakorkoli transformirala. “Nasprotno. Ravno smo integrirali nov rentgen, ki ga bomo svečano otvorili v prihodnjem tednu in objavili sklep o izboru dobavitelja za novo endoskopsko opremo. Obenem pa intenzivno pripravljamo DIIPe za preostale investicije ter čakamo na objavo razpisa strani ministrstva za nov CT.” Direktor je prepričan, da bolnišnico v resnici čakajo boljši časi. Oprema se posodablja, trudijo se izpopolniti tudi kadrovsko situacijo ter obstoječe kadre čim bolj izobraziti.

To sta zasavska kirurga, gonilna sila žilne kirurgije v Trbovljah

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Pirotehniki civilne zaščite uničili tri ubojna sredstva

PP Hrastnik Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom na parkirišču, kjer je neznani voznik z neznanim vozilom trčil v parkiran osebni avtomobil in s...
-- OGLAŠEVANJE --