7.5 C
Trbovlje
petek, 7. maja 2021
ZON.siAktualnoA že veš? Jutri bo 28 stopinj in odpira se bazen!

A že veš? Jutri bo 28 stopinj in odpira se bazen!

Končno! Ne le protikoronski ukrepi, tudi slabo vreme in nizke temperature so krive za to, da je bazen, ki se običajno odpira 1. junija, ostal zaprt vse do danes. 

Ampak ne glede na vse, otvoritev kopalne sezone je tu. Jutri se tako odpira trboveljski letni bazen. Ker še vedno veljajo določeni ukrepi NIJZ-ja, bo pri vhodu na tabli jasno zapisano kako se je na bazenu potrebno obnašati in kaj upoštevati. “Vse informacije, vezane na še veljavne ukrepe, so na oglasni tabli pred vhodom na letno kopališče kot tudi v notranjih prostorih, namenjenim oglaševanju. Prosimo, da navodila preberete in upoštevate, saj bomo le tako uspešno varovali sebe in ostale okoli nas.” vse obiskovalce prosi Edvard Bravec, direktor Zavoda za mladino in šport Trbovlje.

Jutri, 22. junija se bazen odpre ob 9. uri. Cena vstopnice je jutri enotna za vse – 2,50 evra.

Bazen je za kopalce odprt: med delavniki od 9. do 19. ure, ob sobotah, nedeljah ter praznikih od 9. do 19. ure, večerno plavanje od 20. do 22. ure (v avgustu od 19. do 21. ure).

V primeru slabega vremena (hladno, deževno, vetrovno) bo bazen občasno zaprt.

Potapljači na bazenu v soboto

Kot vsako leto bodo tudi letos z Društvom za podvodne dejavnosti Trbovlje organizirali »Dan odprtih vrat v podvodni svet«, ki bo letos v soboto, 27. 6. 2020, od 10. ure dalje. Prikazana bo potapljaška oprema, predstavitev osnov potapljanja, prav tako pa bo možen preizkus potapljanja pod budnim očesom inštruktorjev plavanja ter izkušenih potapljačev. Tudi slikanja pod vodo ne bo manjkalo.

Animacija za otroke, glasba z DJ-jem, vodna aerobika

Na bazenu bodo v letošnjem poletju prav tako animacije – na suhem in v bazenu – v sklopu sodelovanja z Društvom prijateljev mladine Trbovlje. Kot je obljubil Bravec pa bo na bazenu poskrbljeno tudi za odrasli in večje otroke. Obeta se DJ Disco dan ter DJ Disco večer. Za vse generacije bodo v juliju ob torkih in četrtkih v dopoldanskem času izvajali vodno aerobiko. Pripravljajo skupne aktivnosti za družine, turnirje odbojke na mivki, namiznemu tenisu, badmintonu in drugih športnih aktivnosti.

Izdamo vam skrivnost!

Mimogrede izdamo še eno skrivnosti, ki se obeta letos: v mesecu avgustu na bazenu načrtujejo gledanje zvezd pod budnim očesom astronoma. Najaktivnejši otroci bodo nagrajeni – s sladoledom, pizzo ali vodno žogo. Tedenski urnik z datumi posameznih poletnih dejavnosti bo objavljen v naslednjih dneh na strani zavoda, aktivnosti bomo objavili tudi na našem portalu.

In še, cene vstopnic v letu 2020 ostajajo nespremenjene!

V Trbovljah ena najboljših bazenskih voda!

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Prva vožnja že v ponedeljek

Prvi prevoz Sopotnika v Zagorju bo po mestu odpeljal v ponedeljek, 10. maja. Projekt brezplačnega prevoza starejših občanov, bodo izvajali trije partnerji: Zavod Sopotniki,...