-- OGLAŠEVANJE --

39.000 evrov kmetom, za športnike 52.000 evrov

-- OGLAŠEVANJE --

Občina Zagorje bo na 7 javnih razpisih razdelila dobrih 155.000 evrov sredstev za šport, invalide, veterane, kmetijstvo, turizem in dodatne programe osnovnih šol.

Za sofinanciranje dodatnih programov v osnovnih šolah bo namenila 32.000 evrov, za sofinanciranje veteranskih in častniških organizacij pa 8.000 evrov, razpisa sta odprta do 30. januarja. Do 1. februarja se za sofinanciranje lahko prijavijo invalidske in humanitarne organizacije, zanje je na voljo 13.300 evrov.

155.000 evrov iz zagorskega proračuna

Občina do 1. februarja sprejema tudi vloge za sofinanciranje športnih ekip, ki tekmujejo v ekipnih državnih tekmovanjih, sredstva so namenjena za stroške najema dvoran, vzdrževanja igrišč in stroške tekmovanj. Na voljo je 52.000 evrov.

Sofinancirali bodo tudi program društev na področju kmetijstva, v proračunu je v ta namen rezerviranih 5.900 evrov, vlogo je potrebno oddati do 17. februarja. Poleg tega bo občina Zagorje sofinancirala tudi ukrepe ohranjanja in spodbujanja razvoja kmetijstva. Za posodabljanje kmetijskih gospodarstev je namenila 26.100 evrov, za urejanje kmetijskih zemljišč in pašnikov pa 12.900 evrov. Vloge sprejemajo do 24. februarja.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prostori so nabito polni – ukrepanje je nujno!

Takojšnje ukrepanje od pristojnih zato pričakujejo zasavske odrasle osebe z intelektualno oviro in vsi, ki jih v življenju podpirajo. Sestavili so skupino za vizijo...
-- OGLAŠEVANJE --