21.3 C
Trbovlje
četrtek, 16. septembra 2021
ZON.siAktualno2,9 milijona nepovratnih sredstev za nova podjetja

2,9 milijona nepovratnih sredstev za nova podjetja

2,9 milijona evrov zagonskih spodbud je na voljo za zagon novoustanovljenih podjetij v problemskih območjih z visoko brezposelnostjo, kamor spadajo tudi Hrastnik, Radeče in Trbovlje.

Razpis Slovenskega podjetniškega sklada je odprt do 7. novembra. Podjetja bodo sredstva prejela v obliki nepovratnih sredstev.

Tudi za samostojne podjetnike, zadruge, zavode, socialna podjetja …

Na razpis se lahko prijavijo mikro, mala in srednje velika podjetja, registrirana v Sloveniji, ki se kot pravna ali fizična oseba ukvarjajo z gospodarsko dejavnostjo in so organizirana kot gospodarske družbe, samostojni podjetniki posamezniki, zadruge ali zavodi. Na razpis se lahko prijavijo tudi socialna podjetja.

S podporo želijo izboljšati poslovanje in realizacijo razvojnih potencialov, z namenom zniževanja stopnje umrljivosti v začetnem obdobju poslovanja ter izboljšanje lastne konkurenčnosti na domačih oziroma tujih trgih.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Regija bogatejša za novo napravo za novorojenčke

Danes dopoldan je v Splošni bolnišnici Trbovlje potekala krajša slovesnost ob predaji najnovejše naprave za fototerapijo novorojenčkov, ki jo je v okviru projekta T-2 ♥...