25 C
Trbovlje
ponedeljek, 29. maja 2023
ZON.siAktualnoNa zajtrk in hitri zmenek z delodajalci

Na zajtrk in hitri zmenek z delodajalci

Evropski dan delodajalcev, ki ga organizira Zavod RS za zaposlovanje, bo v Zasavju potekal v četrtek, 7. aprila.

V sodelovanju z Obrtno-podjetniško zbornico Trbovlje bo Zavod za zaposlovanje, Območna služba Trbovlje ob 9. uri organiziral poslovni zajtrk z delodajalci v sejni sobi občine Trbovlje. Na Uradu za delo Hrastnik bodo organizirali mini zaposlitveni sejem, na katerem bodo trije delodajalci s področja gostinstva izvedli tudi hitre zmenke z brezposelnimi osebami. Sejem se bo pričel ob 9. uri.

Obisk pri 19 zasavskih delodajalcih

Predstavniki Območne službe Trbovlje bodo v okviru Dneva pri mikro in malih delodajalcih obiskali 19 delodajalcev, kjer bodo predstavili aktualne storitve in programe, kot so pisarna in portal za delodajalce ter finančne spodbude, ter se dogovorili od nadaljnjem sodelovanju.

Letos gre prvič za skupno organizirano akcijo Evropske mreže javnih služb za zaposlovanje, saj se bodo različni dogodki, povezani s krepitvijo sodelovanja z delodajalci, odvijali po vsej Evropi med 4. in 15. aprilom.

 

Foto: www.ess.gov.si

 

 

 

 

 

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Sumijo na požig, ki se je iz enega avtomobila razširil še na drugega in na smetnjake

Policisti v Zasavju so poleg rednih nalog obravnavali še:   PP Zagorje ob Savi: - v soboto so policisti nudili asistenco zdravstvenemu osebju ZD Zagorje ob Savi -...
X