-- OGLAŠEVANJE --

120 evrov kazni za bližnjico mimo Strojne

-- OGLAŠEVANJE --

“Do Hoferja sem se peljal po poti, ki povezuje področje bivše Strojne tovarne Trbovlje. Ustavili so me policaji in mi zaračunali kazen za prekršek. Ali ni bilo rečeno, da bo dostop do Hoferja in MOL omogočen ves čas?” ni bilo jasno vozniku, ki se je odločil peljati po bližnjici.

120 evrov kazni za voznike

Boštjan Mokotar

Vožnja je zaradi prenove vpadnice prepovedana za ves promet, dovoljeno se je peljati do Hoferja in do MOL, dlje pa ne, pojasnjuje pomočnik komandirja Policijske postaje Trbovlje Boštjan Mokotar“Vozniki naj vozijo glede na postavljeno signalizacijo. Se pa dogaja, da jo nekateri vozniki odmikajo.” Za neupoštevanje prometne signalizacije vam sicer grozi 120 evrov kazni.

Kje lahko in kje ne?

Po poti mimo Strojne tovarne Trbovlje, ki pa ni obvoz za voznike, ampak je namenjen le pešcem, se ves čas vozijo številni vozniki. Mnogim izmed njih ni jasno, da po poti ne smejo. “Pa saj na parkirišču Hoferja ni nobenega znaka, da tu ne smem,” se priduša eden izmed njih.

Tabla pri mostu Sušnik voznike opozarja, da je iz te smeri dostop po regionalki možen le do Petrola, Hoferja in za okoliške stanovalce. Za ostale voznike pa je predviden obvoz po industrijski cesti. Na poti pri parkirišču Hoferja, v bližini Metalie pa znaka, ki bi prepovedoval vožnjo, ni, in kot so nam povedali delavci, ga tu tudi nikoli ni bilo, zato nekaterim voznikom ni jasno, da tu ne smejo.

Če se pripeljete iz centra Trbovelj, pa vas table usmerjajo na obvoz pri industrijski cesti že pri križišču pred zgornjim Petrolom. Iz te smeri se vam je kljub temu dovoljeno peljati do MOL, ne pa tudi naprej. Pot mimo Strojne tovarne do Hoferja je namenjena le pešcem.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Iz pašnika v Ravenski vasi je neznani tat odpeljal koze

PP Trbovlje Policisti so obravnavali prijavo kaznivega dejanja zatajitve. Prijaviteljica je na območju Trbovelj izgubila mobilni telefon znamke Xiaomi Redmi note 11, ki si ga...
-- OGLAŠEVANJE --