-- OGLAŠEVANJE --

10 ton na Triglav

-- OGLAŠEVANJE --

Šala je postala ideja, ki se vse bolj približuje resničnosti. Bo Zagorjanom torej uspelo skupaj spraviti 100 ‘težkokategornih’ fantov?

Ideja se je začela na nekem nogometnem turnirju, ko so fantje iz okolice Zagorja pričeli razmišljati, da nogomet igrajo sami ‘stokilaši’. In zakaj se ne bi ti isti fantje tudi skupaj odpravili na Triglav. Pa ne samo to, kaj ko bi na Triglav z njimi šlo še 100 ljudi. Pa ne kar vsakršnih. Glavni pogoj za sodelovanje je osebna teža najmanj 100 kilogramov.

10 ton na Triglav
Fantje z Matejem Groboljškom in Gregorjem Vozlom na čelu so se zadeve, skoraj nehote, lotili zares in podprl jih je tudi Nedeljski Dnevnik. Odprava 100 kilogramskih fantov bo svojo pot pričela na Pokljuki in se 11. septembra odpravila na Triglav. ‘Poskrbljeno bo za varnost, imeli bomo vodnike in gorske reševalce,‘ je pojasnil Groboljšek.

Do sedaj so zbrali okoli 30 junakov, manjka še slabih 700 kilogramov
Tudi naši bralci se lahko pridružijo vrlim fantom iz okolice Zagorja, edini pogoj je le, da tehtajo vsaj 100 kilogramov. Torej, če vam še manjka, je do septembra še čas. Ali bodo pred vzponom glavni pogoj tudi preverjali, pa ne vemo. Prijavite se lahko na elektronski naslov matej.groboljsek@gmail.com.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Objavljamo seznam lokacij, kjer bodo jutri merili z radarji!

Maraton nadzora hitrosti bo na teh lokacijah potekal jutri, 19. aprila med 6. in 18. uro. Z vnaprejšnjim obveščanjem voznikov in objavo lokacij želijo...
-- OGLAŠEVANJE --