-- OGLAŠEVANJE --

Zunaj že razpis za nadomestitev mesta trboveljske direktorice, a ne bo šlo čisto potiho

-- OGLAŠEVANJE --

Občina Trbovlje je pripravila razpis, s katerim iščejo novega direktorja ali direktorico Zasavskega muzeja Trbovlje. Želijo kandidata, ki strokovno pozna področje dela zavoda in ima vodstvene sposobnosti. Vmes pa – “po trboveljsko” – padajo anonimke. 

Iščejo torej nekoga, ki ima končano univerzitetno izobrazbo ene izmed strok zastopanih dejavnosti muzeja, pričakujejo 5 let delovnih izkušenj ter sposobnost organiziranja in vodenja dela v muzeju.

Po odstopu Nataše Gala smo v uredništvo prejeli tudi anonimno pismo, da naj bi ta odstopila zaradi pritiskov novega župana Zorana Pozniča. Podana je tudi prijava na protikorupcijsko komisijo. Da ne gre za nič drugega, kot izmišljotine in mešanje štren, pove Poznič. Župan dobro ve od kje prihajajo vsakodnevne “prazne obtožbe” na vsako njihovo potezo in tudi, da gre zgolj za nagajanje, nam zaupa, a to bo zgodba za kdaj drugič. Informacije smo želeli preveriti tudi pri Galetovi, a se že od novice o odstopu ne javlja na telefon.

Poleg prijave morajo kandidati priložiti program dela in strateški načrt razvoja muzeja. Prijave pričakujejo do 17. maja.

Sredi mandata odhaja direktorica zasavskega zavoda

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --