-- OGLAŠEVANJE --

Zrušili bodo star objekt – namesto tega 27 novih stanovanj

Zaradi rušenja objekta na naslovu Loke pri Zagorju 47 bo ta teden delno zaprta občinska cesta Loke - Zaloka. V naslednjem tednu bodo možne popolne zapore v intervalih.

-- OGLAŠEVANJE --

V naselju Loke v Zagorju bo podjetje Spekter v naslednjih dneh nadaljevalo z rušenjem starega stanovanjskega objekta ob cesti. Kot nam je povedal direktor Stanislav Sotlar gre za pripravo na investicijo, ki jo načrtujejo na lokaciji: “Dokumentacija za pridobitev gradbenega dovoljenja za nov večstanovanjski objekt, ki bo vseboval 27 stanovanjskih enot, je že narejena, trenutno je v izdelavi še projekt za izvedbo. Glede načina investiranja pa je odprtih več možnosti, o katerih se dogovarjamo”. Ob tem nam je še pojasnil, da so zemljišča za potrebe izvedbe investicije v lasti Spektra, Stanovanjskega podjetja Zagorje in Občine Zagorje, s katerimi trenutno usklajujejo različne možnosti financiranja gradnje nove večstanovanjske zgradbe.

Objekt, ki je bil po direktorju znanih informacijah zgrajen leta 1860, bodo podrli zaradi prestavitve trase ceste, ki bo po novem speljana na mestu, kjer je stala zgradba. Zaradi rušenja bodo še ta teden možne delne zapore občinske ceste Loke pri Zagorju – Zaloka, naslednji teden pa bodo po potrebi med 8. in 11. ter med 11.30 in 15. uro popolne zapore. Obvoz bo urejen po cesti čez Spodnje Izlake.

Sorodni članki:

Večina zagorskih stanovanj starejših od 40 let

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

-- OGLAŠEVANJE --