-- OGLAŠEVANJE --

Znano je, kdo so letošnji nagrajenci

Marca je Občina Hrastnik objavila poziv občanom naj predlagajo najbolj zaslužne posameznike, ki so ime in sloves občine ponesli izven domačih meja. Na jutrišnji občinski seji bodo svetniki odločali o petih izbrancih.

-- OGLAŠEVANJE --

Občina Hrastnik podeljuje nazive častni občan ali eno od posebnih priznanj, ki so obarvani bronasto, srebrno in zlato. V letošnjem letu je komisija izbrala 5 občanov, o katerih bodo zadnjo rekli občinski svetniki. 

Za bronasto priznanje predlagajo Olgo Preskar za dolgoletno delo v sekciji ročnih del – Mrežice in Planike, ob njen bok pa še Karla Bićanića za prizadevno in vestno delo v Čebelarskem društvu Hrastnik. Kot prejemnico srebrnega priznanja so predlagali Jerico Laznik, ki že vrsto let prostovoljno deluje v programu Starejši za starejše v Društvu upokojencev Hrastnik.

Zlato priznanje naj bi v Hrastniku namenili Kristini Strmšek za vsa njena dolgoletna prostovoljna prizadevanja. Naziv častni občan, ki se podeljuje za prispevek k ugledu in uveljavljanju občine Hrastnik – tako v Sloveniji, kot tudi na mednarodnem področju, bo ob zeleni luči svetnikov prejela Andreja Ojsteršek Urh.

Kdo si v Hrastniku zasluži naziv “častni občan”

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

-- OGLAŠEVANJE --