-- OGLAŠEVANJE --

Zemljišče naprodaj, lahko pričakujemo nov trgovski center?

Na Vodenski cesti v Trbovljah je naprodaj 11.500 kvadratnih metrov stavbnega zemljišča. Ponudbe sprejemajo do 7. avgusta.

-- OGLAŠEVANJE --

Izklicna cena za zemljišča na Vodenski cesti, pri nekdanji Strojni tovarni Trbovlje, na katerih stojita tudi starejše skladišče in industrijska stavba, je 750.000 evrov, zahtevana varščina je 37.500 evrov.

Zemljišče v lasti velenjskega podjetja Pilon center – v stečaju v tretjem poskusu prodaja stečajni upravitelj Peter Tanko. Omenjeno podjetje je v 100 odstotni lasti družbe Fractal Consulting – v stečaju, ki je v 100 odstotni lasti poslovneža Tomaža Ročnika, ki je bil nekdaj na lestvici najbogatejših Slovencev.

Primerna lokacija za Eurospin in TEDi?

Občina Trbovlje sicer po besedah županje Jasne Gabrič išče zemljišča, ki bi bila primerna za gospodarska poslopja, a bo za to verjetno potrebna še sprememba prostorskega načrta. Za omenjeno zemljišče pa nima interesa in tudi sredstev za odkup ne, nam je zatrdila županja.

Vse glasnejše pa so govorice, da naj bi omenjena zemljišča odkupilo podjetje Eurospin, kjer so nam že lani potrdili, da imajo namen svojo trgovino zagotovo odpreti tudi v Trbovljah, a da primerno lokacijo še iščejo.

Davor Mitrović, novi vodja podjetja Eurospin Eko, ki je v začetku junija nasledil Cristiana Lazzarinija, nam na naša vprašanja, ki smo jih zastavili pred več kot enim tednom, ni odgovoril. Prav tako nismo prejeli odgovorov podjetja TEDi.

Na zemljiščih na Vodenski cesti je vpisana stavbna pravica za dobo 99 let (do 8. 9. 2107). Na 1.000 kvadratnih metrov velikem skladišču, zgrajenem leta 1960, je vpisana stavbna pravica uporabe, koriščenja in vzdrževanja skladišča, dokler stoji zgradba, vendar najdlje za dobo 99 let (do 20. 4. 2111).

SORODNI ČLANKI:

V mesto prihaja nov trgovec

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Zdaj lahko predlagate bodoče nagrajence

Priznanja Občine Zagorje ob Savi se ob avgustovskem občinskem prazniku podeljujejo posameznikom, podjetjem, zavodom, organizacijam ter društvom, ki so s svojim delom pomembno prispevali...
-- OGLAŠEVANJE --