10.6 C
Trbovlje
četrtek, 22. februarja 2024
ZON.siAktualnoV mesto prihaja nov trgovec

V mesto prihaja nov trgovec

Kot vse kaže, je v Trbovljah dovolj prostora še za enega trgovca. Prihaja največja italijanska skupina na področju diskontne prodaje z več kot 1000 prodajnimi mesti v Italiji in Sloveniji.

Kdaj Eurospin načrtuje postavitev in odprtje trgovine v Trbovljah in na kateri lokaciji, še ni znano. “Podjetje Eurospin bo zagotovo v prihodnosti odprlo poslovalnico v Trbovljah, a trenutno še nismo našli primerne lokacije,”  je za ZON.si povedal predstavnik Eurospina, Cristiano Lazzarini.

Bodo gradili v bližini Lidla?

Na govorice, ali se Eurospin res zanima za nakup dela zemljišča na območju bivše Strojne tovarne Trbovlje, pa nam Lazzarini ni želel odgovoriti. Spomnimo, lastnik parcel na Vodenski cesti 43 in 44, ki so najbližje Lidlu, je ljubljansko podjetje SOL Intercontinental. Prokurist podjetja je Peter Kotar, energetski lobist in lastnik trboveljske STTIM v stečaju, ki naj bi si tovarniški kompleks želel prodati.

Druga možna lokacija, o kateri se širijo govorice, da jo bo morda prevzel Eurospin, je poslovni objekt Interpark v zgornjih Trbovljah, za katerega pa so nam na Družbi za upravljanje terjatev bank (DUTB) že pred časom povedali, da so zanj našli kupca ter da pričakujejo plačilo kupnine do konca oktobra.

Eurospin

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Bivši minister bo direktor ZD Zagorje, koncesionarje še iščejo

Na razpis za direktorja zagorske zdravstvene ustanove so se prijavili štirje. Dve prijavi sta bili nepopolni in nista bili v roku dopolnjeni, zato so...