22.5 C
Trbovlje
četrtek, 16. septembra 2021
ZON.siAktualnoV mesto prihaja nov trgovec

V mesto prihaja nov trgovec

Kot vse kaže, je v Trbovljah dovolj prostora še za enega trgovca. Prihaja največja italijanska skupina na področju diskontne prodaje z več kot 1000 prodajnimi mesti v Italiji in Sloveniji.

Kdaj Eurospin načrtuje postavitev in odprtje trgovine v Trbovljah in na kateri lokaciji, še ni znano. “Podjetje Eurospin bo zagotovo v prihodnosti odprlo poslovalnico v Trbovljah, a trenutno še nismo našli primerne lokacije,”  je za ZON.si povedal predstavnik Eurospina, Cristiano Lazzarini.

Bodo gradili v bližini Lidla?

Na govorice, ali se Eurospin res zanima za nakup dela zemljišča na območju bivše Strojne tovarne Trbovlje, pa nam Lazzarini ni želel odgovoriti. Spomnimo, lastnik parcel na Vodenski cesti 43 in 44, ki so najbližje Lidlu, je ljubljansko podjetje SOL Intercontinental. Prokurist podjetja je Peter Kotar, energetski lobist in lastnik trboveljske STTIM v stečaju, ki naj bi si tovarniški kompleks želel prodati.

Druga možna lokacija, o kateri se širijo govorice, da jo bo morda prevzel Eurospin, je poslovni objekt Interpark v zgornjih Trbovljah, za katerega pa so nam na Družbi za upravljanje terjatev bank (DUTB) že pred časom povedali, da so zanj našli kupca ter da pričakujejo plačilo kupnine do konca oktobra.

Eurospin

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Regija bogatejša za novo napravo za novorojenčke

Danes dopoldan je v Splošni bolnišnici Trbovlje potekala krajša slovesnost ob predaji najnovejše naprave za fototerapijo novorojenčkov, ki jo je v okviru projekta T-2 ♥...