0.6 C
Trbovlje
četrtek, 9. decembra 2021
ZON.siAktualnoV mesto prihaja nov trgovec

V mesto prihaja nov trgovec

Kot vse kaže, je v Trbovljah dovolj prostora še za enega trgovca. Prihaja največja italijanska skupina na področju diskontne prodaje z več kot 1000 prodajnimi mesti v Italiji in Sloveniji.

Kdaj Eurospin načrtuje postavitev in odprtje trgovine v Trbovljah in na kateri lokaciji, še ni znano. “Podjetje Eurospin bo zagotovo v prihodnosti odprlo poslovalnico v Trbovljah, a trenutno še nismo našli primerne lokacije,”  je za ZON.si povedal predstavnik Eurospina, Cristiano Lazzarini.

Bodo gradili v bližini Lidla?

Na govorice, ali se Eurospin res zanima za nakup dela zemljišča na območju bivše Strojne tovarne Trbovlje, pa nam Lazzarini ni želel odgovoriti. Spomnimo, lastnik parcel na Vodenski cesti 43 in 44, ki so najbližje Lidlu, je ljubljansko podjetje SOL Intercontinental. Prokurist podjetja je Peter Kotar, energetski lobist in lastnik trboveljske STTIM v stečaju, ki naj bi si tovarniški kompleks želel prodati.

Druga možna lokacija, o kateri se širijo govorice, da jo bo morda prevzel Eurospin, je poslovni objekt Interpark v zgornjih Trbovljah, za katerega pa so nam na Družbi za upravljanje terjatev bank (DUTB) že pred časom povedali, da so zanj našli kupca ter da pričakujejo plačilo kupnine do konca oktobra.

Eurospin

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Tokrat so novice res dobre: Več kot prepolovili okužbe

Vsega skupaj Zasavje šteje 628 okužb, bolje rečeno aktivnih primerov. Slab mesec nazaj, 15. novembra smo poročali, da so številke zasavskih primerov pobegnile že...
X