11.4 C
Trbovlje
nedelja, 16. maja 2021
ZON.si1+1=2Zbirajo za vrtec: Novoletne smrečice iz Šmartnega na licitaciji

Zbirajo za vrtec: Novoletne smrečice iz Šmartnega na licitaciji

v Šmartnem pri Litiji so v prazničnem decembru spisali prav posebno zgodbo. V njej je sodelovalo 15 novoletnih smrečic; prav toliko, kot je vrtčevskih skupin v občini. Tako je vsaka skupina postala skrbnik ene izmed njih, ji nadela ime in poskrbela za njeno praznično opravo. Za lepo popotnico so vsaki smrečici dodali čudovito zgodbo, ki pripoveduje o vrednotah.

Zdaj smrečicam mahajo v slovo in jih ponujajo vam, da jih odpeljete in zasadite ter s tem nadaljujete praznično zgodbo. Ob tej priložnosti bodo zbirali denar, ki bo romal v poseben sklad Vrtca Ciciban in bo namenjen za organizacijo športnega dogodka.

Smrečice ponujajo v obliki licitacije, ki se je začela danes, v ponedeljek, 18. januarja 2021. Licitacija poteka na FB profilu Turizem Šmartno in sočasno tudi na oglasni deski pred TIC Šmartno (Staretov trg 25), do ponedeljka, 25. januarja 2021, do 12. ure.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Urška se je kljub zahrbtni bolezni znašla, zdaj pa ji je požar uničil dom

Strašna nedelja - 9. maj. Urška je že od marca opozarjala na težave z električno napeljavo, v zadnjem tednu celo večkrat, nazadnje v nedeljo...