15.1 C
Trbovlje
sobota, 24. julija 2021
ZON.si1+1=2Zbirajo za vrtec: Novoletne smrečice iz Šmartnega na licitaciji

Zbirajo za vrtec: Novoletne smrečice iz Šmartnega na licitaciji

v Šmartnem pri Litiji so v prazničnem decembru spisali prav posebno zgodbo. V njej je sodelovalo 15 novoletnih smrečic; prav toliko, kot je vrtčevskih skupin v občini. Tako je vsaka skupina postala skrbnik ene izmed njih, ji nadela ime in poskrbela za njeno praznično opravo. Za lepo popotnico so vsaki smrečici dodali čudovito zgodbo, ki pripoveduje o vrednotah.

Zdaj smrečicam mahajo v slovo in jih ponujajo vam, da jih odpeljete in zasadite ter s tem nadaljujete praznično zgodbo. Ob tej priložnosti bodo zbirali denar, ki bo romal v poseben sklad Vrtca Ciciban in bo namenjen za organizacijo športnega dogodka.

Smrečice ponujajo v obliki licitacije, ki se je začela danes, v ponedeljek, 18. januarja 2021. Licitacija poteka na FB profilu Turizem Šmartno in sočasno tudi na oglasni deski pred TIC Šmartno (Staretov trg 25), do ponedeljka, 25. januarja 2021, do 12. ure.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Nastavite budilke! Že jutri prvi zasavski nastop!

Čez nekaj minut se uradno pričnejo Olimpijske igre 2020, ki jih bomo lahko spremljali tudi na nacionalni televiziji. Prvi Zasavec, ki bo nastopil na...