-- OGLAŠEVANJE --

Na parkirišču pred gostinskim lokalom je neznanec poškodoval vse štiri pnevmatike na vozilu

V minulem tednu so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog opravili še:

-- OGLAŠEVANJE --

PP Trbovlje

V nočnem času so ustavili voznika osebnega avtomobila, ki mu je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,78 mg/l. Odvzeli so mu vozniško dovoljenje in prepovedali nadaljnjo vožnjo. Zoper kršitelja bodo podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Ponoči je kršitelj razbil steklo na osebnem vozilu. Opravili so ogled kraja kaznivega dejanja, sledi še kazenska ovadba.

Prijavljena je bila kršitev javnega reda in miru. Po opravljenih razgovorih so ugotovili, da je pri sporu v stanovanju oseba razbila pohištvo, zatem pa lažno naznanila prekršek. Policisti vodijo postopek o prekršku.

V četrtek so petim posameznikom zasegli snovi – za katere sumijo, da so prepovedana droga konoplja. Po analizah sledijo ustrezni postopki o prekrških.

PP Zagorje

Pred enim izmed gostinskih lokalov v centru Zagorja, je neznanec z orodjem poškodoval vse štiri pnevmatike na parkiranem vozilu. Policisti zbirajo obvestila, podali bodo kazensko ovadbo.

Dve prometni nesreči s pobegom sta se v minulem tednu zgodili na parkirišču v Zagorju. Pri obeh je nastala manjša materialna škoda.

Prometna nesreča, v kateri sta bila udeleženi voznici osebnih vozil, se je zgodila v Zagorju. Do nesreče je prišlo, ker je voznica, pri vključevanju v promet na prednostno regionalno cesto, odvzela prednost voznici, ki je pripeljala po njej. Pri tem sta se udeleženi voznici lažje telesno poškodovali. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

V eni izmed trgovin v Zagorju se je zgodila tatvina artiklov. Za izsleditev neznanega storilca zagorski policisti še zbirajo obvestila, nato bodo podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Občan je naročil artikle v spletni trgovini. Po izvedenem plačilu ni prijel vsega, kar je naročil. Po vseh zbranih obvestilih o goljufiji, bodo policisti podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

PP Hrastnik

Ženski, ki je z vpitjem, preklinjanjem in razbijanjem kršila javni red in mir, so policisti izrekli opozorilo. Po opozorilu je s kršitvijo prenehala.

Prometna nesreča s pobegom se je zgodila pri cerkvi v Hrastniku. Neznani voznik je z neznanim vozilom trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal, ne da bi nudil svoje podatke.

Pri kontroli prometa so ustavili voznika, ki je kazal znake, da je pod vplivom alkohola oziroma drugih prepovedanih substanc. Odredili so mu hitri test, ki je bil pozitiven na kokain, zaradi česar je moral še na strokovni pregled v zdravstveni dom. Policisti so mu začasno odvzeli vozniško dovoljenje in prepovedali nadaljnjo vožnjo. Sledi prekrškovni postopek.

PP Litija

Občan je v naselju Sava kuril odpadke. Ogenj so pogasili gasilci PGD Hotič. Sledi predlog drugemu prekrškovnemu organu, in sicer Inšpektoratu Republike Slovenije za okolje.

Dvakrat so obravnavali sum kaznivega dejanja tatvina, v naselju Litija. Policisti o kršitvah še zbirajo obvestila, o vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Obravnavali so tudi kršitev javnega reda in miru v naselju Breg pri Litiji. Zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

Zgodila sta se dva primera trčenja v divjad, policisti so ob izpolnjenih pogoji odstopili od ogleda krajev prometnih nesreč.

V naselju Litija so policisti, pri opravljanju kontrole v cestnem prometu, ustavili voznika mopeda, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so zasegli, pogodbena avtovleka ga je odpeljala v hrambo. Zoper kršitelja sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Avto brez voznice zapeljal na cesto

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

NEVERJETNO: Projekta trboveljskih dijakov z mednarodno postajo poletela v vesolje

Na Mednarodni vesoljski postaji so astronavti uporabljali program, ki so ga napisali dijaki 2. in 3. letnika Srednje tehniške in poklicne šole Trbovlje. Dijaki...
-- OGLAŠEVANJE --