22.7 C
Trbovlje
petek, 24. septembra 2021
ZON.si1+1=2Zaprli največjo hrastniško enoto vrtca

Zaprli največjo hrastniško enoto vrtca

Zaradi okužb, kolikor je znano predvsem med vzgojiteljicami, je vrata popolnoma zaprla enota hrastniškega vrtca Dolinca.

Včeraj smo prejeli kup obvestil – tako s strani zaposlenih kot staršev. Češ da je zavladala zmeda in preplah, pravih informacij pa ni. Starši so bili sicer obveščeni, ni pa bilo jasno, vse do poznega popoldneva, kaj bo z vrtcem, otroki in varstvom. Od danes pa vse do preklica enota ne bo poslovala, se glasi kratko obvestilo na spletni strani vrtca. Posledično se bodo morali starši iz Hrastnika glede varstva znajti sami oziroma izkoristiti eno od možnosti državnih protikoronskih ukrepov.

Sicer pa okužbe v vrtcih in šolah tudi v Zasavju ves čas so. Z okuženimi zaposlenimi in otroki so se soočili že v vsaj treh zagorskih osnovnih šolah, v trboveljskem vrtcu in šoli, tudi v VDC-ju. A so doslej povsod zaradi preventivno sprejetih ukrepov val okužb uspeli pravočasno zajeziti. Upamo, da bo tako tudi še naprej.

Zamolčala, da je okužena delavka vrtca BILA v vrtcu!

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

So drugačni – pa kaj potem! Vsak je dragocen diamant …

Z naraščanjem življenjske dobe narašča tudi število obolelih ljudi za demenco. Alzheimerjeva bolezen je najpogostejši vzrok demence, ki se začne neopazno in postopoma napreduje. Včeraj...

Funk Fu z novim singlom Skica

Pokopališke poti do nove podobe

Obvestilo o POPOLNI zapori parkirišč