-- OGLAŠEVANJE --

Zakonca Debelić: Najbolj prava odločitev od vseh je bila vrnitev v Trbovlje

-- OGLAŠEVANJE --

To je malo ljubezenska zgodba, to je zgodba o poslovnem uspehu in o dveh srčnih Zasavcih, ki sta za nekaj časa odšla. Kot pravita, pa je bila najboljša odločitev ta, da se vrneta domov, v Zasavje, v Trbovlje. Monika in Dejan sta bila praktično soseda na trboveljskem hribu, a se do srednješolskih let nista poznala. Danes sta poročena, imata že praktično odrasla otroka in uspešno peljeta zgodbo kozmetične linije Farmasi za Slovenijo.

Prav zato sta na četrtkov večer novo inovativno linijo kozmetičnih izdelkov, ki daje največji poudarek na negi, zraven pa je še dekorativna – lansirala prav v Trbovljah. V svoj rodni kraj sta povabila paket žensk iz vse Slovenije, ki skrbijo za distribucijo kozmetične linije njunega podjetja, svoje prijatelje in pristne Zasavke.

Prvič in zagotovo ne zadnjič v Trbovljah

Če so se prej tovrstni dogodki odvili v večjih mestih po Sloveniji, sta zdaj izbrala Trbovlje in obljubljata tudi, da nikakor zadnjič.

»Samo tam, kjer si doma, se počutiš doma. Veliko stvari sva se naučila in doživela izven Zasavja, ampak vse bolj sva začela ceniti svoje okolje, prijatelje in znance. Ta odločitev je bila res tehtna, preudarna in pravzaprav čisto enostavno.« O vrnitvi v Trbovlje pove direktor Farmasi Slovenija Trboveljčan Dejan Debelić. Z ženo Monika sta se pred tremi leti preselila v Trbovlje, vozila pa sta se na delo v Trzin. Potem pa sta naredila še – ne le družinsko, temveč tudi poslovno odločitev in sedež podjetja preselila v Trbovlje, od kjer danes »uradujeta«. Skladišče Farmasijeve kozmetike je tako ali tako v Zagrebu in je koordinacija med kraji potekala že prej, le da danes iz bistveno lepše in boljše lokacije, z nasmeškom nadaljuje naš sogovornik.

Dejana domačini poznajo po restavraciji v slavnem naselju na Rabu, kamor so mnogi knapovski otroci hodili na morje. Dolga leta je svoje poslovne napore vlagal v turizem na Hrvaškem, medtem ko je Monika gradila svojo glasbeno kariero. Violinistka, ki je veliko koncertirala, tudi z Rožmarinkami, obenem pa glasbe učila nove generacije. Skratka oba sta bila veliko na poti, zato je bila selitev v večje mesto logična. A logično ni vedno tudi prav, sta ugotovila, zato z zadovoljstvom na obrazu jasno poudarita, da je bila to najbolj prava odločitev.

In kako sta iz turizma in glasbe prešla v kozmetiko? »Uff, neverjetno. Če v življenju dopustiš, se ti dogajajo čudeži,« je prepričan direktor kozmetičnega podjetja, ki še pred slabim desetletjem ni imel pojma o kozmetiki. Linijo mu je predstavil prijatelj in ga povabil k sodelovanju. Katalog je vrgel v njegov nabiralnik in mu rekel naj razmisli. Tako je danes uspešna linija kozmetičnih izdelkov, ki jo uporabljajo tudi najbolj priznani vizažisti, recimo v Sloveniji s Farmasijem ličijo vse voditelje in goste na RTV Slovenija, dobila svoj prostor v Sloveniji.

Zakonca – prej aktivna v turizmu in glasbi sta se prepustila občutku in zgradila kozmetični imperij, ki kljub poplavi podobnih izdelkov na tržišču vsak mesec ugodi tudi do 6.000 uporabnicam. Ljubezen do domačega kraja ju je pripeljala nazaj in želita si veliko dobrega v lokalnem okolju. Načrti za prihodnost so ambiciozni, zaključi Dejan. Monika, ki je v navezi Debelić raziskovalka, iskalka novosti pa navdušeno pravi: »Nič ne planiramo in zgodilo se bo najboljše.«

Kaj vse ponuja Farmasi najdete na www.farmasi.si. Za več informacij se lahko obrnete tudi na info@farmasi.si ali na 041 354 361.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Pirotehniki civilne zaščite uničili tri ubojna sredstva

PP Hrastnik Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom na parkirišču, kjer je neznani voznik z neznanim vozilom trčil v parkiran osebni avtomobil in s...
-- OGLAŠEVANJE --