-- OGLAŠEVANJE --

Zagorski Proletarec bodo ta vikend zasedle ženske

-- OGLAŠEVANJE --

Treh vadb, različnih in za dame, se bodo lahko Zasavke udeležile v prihajajočem vikendu. V Proletarcu bodo plesale ob stolu, se učile samoobrambe in se sproščale.

“Zbrali smo vadbe, ki jih še ni. Iskali smo inovativne vadbe, ki jih je v Zasavju težko najti in jih bomo predstavili v treh delavnicah ta vikend. Da spoznamo še kakšne druge možnosti za udejstvovanje v športu,” je razložila Samantha Tina Lovše. Na Zavodu za šport Zagorje so našli tri izjemne ženske, ki bodo Zasavčankam predstavile delavnici samoobramba in ples in dih ter vadbo plesa ob stolu.

Sobota in nedelja le za dame

Delavnice bodo potekale v soboto in nedeljo, tako da se bo vsaka lahko udeležila vseh treh. Sobotno popoldne bodo začeli z vadbo, ki je po besedah vaditeljice, idealna za ženske. Gre za novo in edinstveno kombinacijo plesa in antistresnih tehnik, aerobno vadbo za lepo oblikovano telo in zdravo srce ter preplet različnih plesnih tematik ob odlični glasbi. “To je vadba za ženske, ki želite poskrbeti za svoje zdravje, svojo postavo in uživate v dobri glasbi. Je vadba za vse ženske, ki želite na novo prižgati ogenj ženskosti v sebi,” jo še predstavijo. Nedelja bo rezervirana za delavnico samoobrambe, kjer bo vaditeljica z zainteresiranimi delila svoje znanje in izkušnje o borilnih veščinah in samoobrambi. Popoldne pa še čutni ples ob stolu z vajami in učenjem začetne koreografije plesa ob drogu.

Organizatorji vsako leto ponudijo raznolike športne vsebine za različne skupine. “Letos smo se odločili za tri vadbe, ki smo jih v vikend razporedili tako, da se vsaka lahko udeleži vseh,” je dodala Lovše, ki vedno dopušča možnost, da se katera obdrži v stalni ponudbi. Ob predhodni prijavi se lahko zainteresirane udeležijo vseh treh vadb za simbolično ceno. Predznanje ni potrebno, zaželena so le športna oblačila in dobra volja.

Še letos gradnja odbojkarskega igrišča na mivki

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Plamen športnih iger je zagorel v Hrastniku

Plazma športne igre mladih so največja športno-družabna prireditev za otroke in mladostnike v Evropi in ponuja priložnost, da se otroci in mladostniki v varnem...
-- OGLAŠEVANJE --