-- OGLAŠEVANJE --

Zagorska noč in Noč pred nočjo le del celotnega dogajanja v Zagorju

Tudi na letošnji občinski praznik v Zagorju napovedujejo številne prireditve. Med njimi tudi pričakovana Noč pred nočjo in Zagorska noč z odmevnimi glasbenimi gosti.

-- OGLAŠEVANJE --

Letošnja osrednja slovesnost bo v četrtek, 1. avgusta, ob 19. uri v Kulturnem centru Delavski dom Zagorje. Na njej bo Franc Novak, specialist splošne medicine, prejel naziv častnega občana Občine Zagorje. O odzivih na naziv se je pogovarjal tudi z nami, prispevek je na voljo na povezavi TUKAJ.

Na slovesnosti bodo podelili še dve zlati plaketi, letošnja dobitnika sta Aljaša Urbanija, dolgoletna ravnateljica Srednje šole Zagorje, in poveljnik Gasilske zveze Zagorje ob Savi Marko Bokal.

Dva večera odmevnih glasbenih gostov

V petek, 2. avgusta in v soboto, 3. avgusta, pa bosta že tradicionalni prireditvi Noč pred nočjo in Zagorska noč. Prvi večer bodo na prizorišču pred zagorskim gasilskim domom koncertirali domači skupini Re:volve in Orlek ter Siddharta.

V soboto bodo nastopili Uroš Ržišnik z bandom, Žan Serčič & Šakali ter skupina Calypso, na zagorski tržnici pa bodo zbrane zabavali Modrijani.

Spomnimo, občina Zagorje svoj praznik obeležuje 9. avgusta. Gre za spomin na dan iz 2. svetovne vojne, ko so se partizani uprli okupatorjem ter jim uničili telefonsko in telegrafsko omrežje.

Sorodni članki:

FOTO: Zagorje slavnostno, kot se spodobi

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

-- OGLAŠEVANJE --