-- OGLAŠEVANJE --

Začni svojo pustolovščino: postani prostovoljec!

-- OGLAŠEVANJE --

Začni svojo pustolovščino: postani prostovoljec! Na sejmu prostovoljstva ‘Sejemo prostovoljstvo’ lahko iz prve roke izveste, kako in kje opravljati prostovoljsko delo v lokalnem okolju ali v tujini.

Sejem prostovoljstva bo potekal v petek, 9. marca, med 10. in 16. uro, v Mladinskem centru Trbovlje.

Katra Kozinc

“Na stojnicah se bo predstavilo enajst organizacij, potekale bodo zabavne aktivnosti, fotografiranje, pogovarjali se bomo z organizacijami iz lokalnega okolja, pri katerih je možno opravljati prostovoljsko delo, spoznali bomo koncept EVS, to je mednarodnega prostovoljstva, ob zaključku pa pripravljamo še okroglo mizo o prostovoljstvu,” je jutrišnje dogajanje na prvem tovrstnem sejmu strnila Katra Kozinc Mladinski center Trbovlje.

Prostovoljstvo za mlade in mlade po srcu

Sejem je namenjen mladim in mladim po srcu, ki želijo biti aktivno vključeni v družbo, ki želijo prispevati svoj del pogače pri razvoju sočutne družbe, ter predvsem tistim, ki iščejo zaposlitev, ki se na tej poti srečujejo z izzivi in ki želijo biti čim bolj aktivni. “Zabavno dejstvo je, da je skoraj vsak, ki se je v Mladinskem centru zaposlil, svojo pot tako ali drugače začel kot prostovoljec,” dodaja Kozinčeva.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --