-- OGLAŠEVANJE --

Na dražbi je Volkswagen transporter, izklicna cena pa …

Redno servisirano vozilo z dostopom za invalidski voziček je na prodaj preko javne dražbe. Izklicna cena za skoraj 10 let staro vozilo je 7500 evrov.

-- OGLAŠEVANJE --

Volkswagen transporter 2.0 TDI, letnik 2015, ki ga Zdravstveni dom Zagorje prodaja preko dražbe, ima prevoženih dobrih 450.000 kilometrov in je bilo v uporabi za prevoz potnikov. Poleg dostopa za invalidski voziček, ima še zadnje senzorje za parkiranje, vodni grelec, leva stranska drsna vrata, vodni grelec. V potniškem prostoru še stropne odprtine za zračenje, električno nastavljiva ogrevana ogledala, električni pomik stekel ter daljinsko centralno zaklepanje. Od lanskega septembra je neregistriran.

Dražitelj lahko pristopi k dražbi, če še do konca maja odda dokumentacijo in plača varščino v višini 120 evrov ter s tem sprejme obveznost, da se dražbe tudi udeleži. Dokumentacija in potrebni obrazci se nahajajo na spletni strani ZD Zagorje.

Javna dražba bo 3. junija ob 13. uri v sejni sobi Zdravstvenega doma Zagorje. Izklicna cena je 7500, znesek višanja pa 100 evrov. Vozilo bo ZD Zagorje prodal tistemu dražitelju, ki bo ponudil najvišjo ceno.

Na zagorskih cestah novo reševalno vozilo

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

GLASUJTE: Ali smo Zasavci nogometni navijači ali nas to ne zanima?

Zanima nas, ali boste spremljali tekmo prvenstva med Slovenijo in Anglijo, ki bo odločala o prihodnosti domačih navijačev?
-- OGLAŠEVANJE --