-- OGLAŠEVANJE --

Na zagorskih cestah novo reševalno vozilo

Nova investicija, ki bo olajšala nenujne prevoze v Zdravstvenem domu Zagorje.

-- OGLAŠEVANJE --

V Zdravstvenem domu Zagorje so pridobili novo reševalno vozilo Volkswagen Transporter, ki je opremljeno za opravljanje nenujnih reševalnih prevozov in bo nadomestilo staro, že iztrošeno vozilo, ki šteje že 14 let. Zaradi pogostih okvar je bilo vozilo zares že potrebno zamenjave, nam je povedal vodja reševalne službe ZD Zagorje in dodal, da bodo z novim vozilom nenujni prevozi varnejši in udobnejši. Nova investicija, ki so jo pokrili z lastnimi sredstvi, je Zdravstveni dom stala 164.000 evrov.

Za prevoz je potreben nalog

Nenujni reševalni prevoz je prevoz pacienta, ki zaradi svojega zdravstvenega stanja potrebuje spremstvo ali zdravstveno oskrbo zdravstvenega delavca, ki se opravi z reševalnim ali sanitetnim vozilom. “Gre za nepokretne osebe ali tiste, ki zaradi svojega stanja ne morejo uporabljati javnega ali osebnega prevoza, ker morajo med samim prevozom ležati ali pa rabijo strokovno spremstvo. Za navedene prevoze mora osebni zdravnik izdati nalog za prevoz.” je še pojasnil vodja reševalne službe.

Zdravstveni dom javno zbira ponudbe za prodajo kombija

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --