-- OGLAŠEVANJE --

Za dobre ideje mladih bodo namenili 3000 evrov

-- OGLAŠEVANJE --

V Litiji in Šmartnem bodo podprli dobre ideje mladih in jih nagradili s financiranjem le teh. Spodbuditi želijo aktivno sodelovanje mladih in omogočiti mladinsko delo.

Mladinski center Litija in Klub litijskih in šmarskih študentov (KLIŠE) objavljata javni razpis za sofinanciranje mladinskih programov in projektov v letu 2024. Letos skupaj namenjata 3000 € za inovativne projekte mladih. Rok za oddajo vlog je 19. marec 2024.

Namen razpisa je spodbuditi aktivno participacijo mladih, omogočiti kakovostnejše mladinsko delo in podpreti izvedbo programov ali projektov, ki jih izvajajo mladi in zajemajo tiste vsebinske aktivnosti, ki mlade usposabljajo za aktivno družbeno delovanje ter prispevajo k osebnemu razvoju ustvarjalnih posameznikov in celotnega mladinskega dela.

Mladi iz Litije in Šmartnega lahko svoje ideje oddajo osebno, po pošti ali preko elektronske pošte. Več o razpisu najdejo na spletni strani Mladinskega centra Litija.

Dnevni center za otroke v Zagorju

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prosto in v celoti obnovljeno 75 m2 veliko stanovanje v centru Trbovelj

Na voljo in vseljivo takoj po podpisu pogodbe je dvosobno stanovanje s kabinetom v Trbovljah, na Trgu revolucije 26.  Družba Spekter oddaja stanovanje v najem...
-- OGLAŠEVANJE --