-- OGLAŠEVANJE --

Vrhunske igralce čaka še vikend najtežjih dvobojev

Prvi profesionalni teniški turnir v Zasavju se te dni odvija na igriščih v Trbovljah in Hrastniku. 64 vrhunskih domačih in tujih tenisačev je odigralo že 50 dvobojev. Tekme se bodo odvijale še vse do nedelje, ko bo na vrsti finale.

-- OGLAŠEVANJE --

“Do zdaj vse poteka po načrtih. Včeraj so posamezniki igrali drugo kolo, danes bodo na vrsti četrtfinalni dvoboji. V soboto bo na razporedu že prva finalna tekma na prvenstvu. V parih se bodo pomerili najboljši igralci. Finale posameznih pa je na urniku v nedeljo v Trbovljah,” nam je sporočil direktor turnirja Denis Bovhan. Ura nedeljske finalne tekme je odvisna od vremenskih razmer. Tako bo v primeru slabše napovedi tekma že ob 11., sicer pa ob 14. uri.

Tekme so vse bolj napete

Denis Bovhan, direktor turnirja

Po podatkih direktorja, so za najboljša mesta na turnirju še vedno v boju tudi slovenski igralci. “Tekme so vse bolj napete. Za najboljše uvrstitve so še vedno v igri tudi Bor Artnak posamično in Žiga Šeško v paru z Nikom Razborškom, ki igrajo danes,” je povzel Bovhan, ki pravi, da je vzdušje napeto, ampak z dobro voljo premagajo vse izzive.

Danes zvečer svojih 60 let delovanja obeležuje tudi Teniški klub Trbovlje. Torej bo na trboveljskih in hrastniških teniških igriščih še pester vikend, današnja zabava in tekme pa odprte za gledalce, ki so vabljeni, da glasno navijajo ob vsaki dobljeni točki. Med dvobojem pa v teniškem svetu velja tišina.

15-letni Hrastničan Žiga po turnirjih v Tuniziji, Cipru in na Kostariki ta teden igra v Hrastniku in Trbovljah

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prostori so nabito polni – ukrepanje je nujno!

Takojšnje ukrepanje od pristojnih zato pričakujejo zasavske odrasle osebe z intelektualno oviro in vsi, ki jih v življenju podpirajo. Sestavili so skupino za vizijo...
-- OGLAŠEVANJE --