-- OGLAŠEVANJE --

Vikend paket Medijske toplice

Kopališče bo v toplih junijskih dneh spet oživelo!

-- OGLAŠEVANJE --

24. in 25. junija Društvo Medijske toplice v sodelovanju z Mladinskim centrom Zagorje ob Savi, Društvom prijateljev mladine Zagorje ob Savi in s ŠKLAB-om prireja dogodek z naslovom “Vikend paket Medijske toplice“, kjer se bo spet pelo, plesalo in smejalo.

Koncerti, delavnice, stand-up komedija,…

V petek, 24. junija, bo dogajanje na terasi pred hotelom Medijske toplice otvoril koncert rock glasbenih skupin iz vseh koncev Slovenije. Koncert se bo pričel ob 21. uri. Za popestritev večernega dogajanja bodo skrbele glasbene skupine MRFY, Soul Duality in Prince Dopey.

V soboto, 25. junija, bo od 17. do 20. ure za dober beat in zabavo skrbel DJ Gregi. Poleg dobre glasbe na terasi pred hotelom Medijske toplice bodo potekale tudi aktivnosti in delavnice, na katerih bodo obiskovalci vseh generacij lahko preizkusili svojo kreativnost. Sobotni večer bodo zaključili s stand-up komedijo, ki bo na sporedu od 20.30 dalje.

S prireditvami proti propadanju

“Notranje in zunanje površine Medijskih toplic od leta 2009 naprej propadajo, poslopja so redno obiskovali vandali, zato je skupina Izlačanov leta 2012 ustanovila Društvo Medijske toplice, ki si prizadeva, da bi s prireditvami nekdanjemu kopališču vsaj deloma povrnili življenje in vzdušje,” pravijo organizatorji.

vikend_paket_medijske

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Objavljamo seznam lokacij, kjer bodo jutri merili z radarji!

Maraton nadzora hitrosti bo na teh lokacijah potekal jutri, 19. aprila med 6. in 18. uro. Z vnaprejšnjim obveščanjem voznikov in objavo lokacij želijo...
-- OGLAŠEVANJE --