-- OGLAŠEVANJE --

VIDEO: Rušitev obeta gradnjo na zagorski železniški postaji

-- OGLAŠEVANJE --

Prva izmed zasavskih postaj, naj bi bila prenovljena Železniška postaja Zagorje, kjer so se gradbena dela že pošteno začela. Dela, ki naj bi se po obljubah ministra Jerneja Vrtovca iz Janševe vlada, začela že februarja, so na sporedu v teh dneh. 

Že v začetku tega tedna smo pisali na Ministrstvo za infrastrukturo in prosili za informacije o poteku gradnje, kako bodo potniki iz Zagorja lahko dostopali do perona, ali bodo zapore ceste, zaprto parkirišče – vemo, da je parkirna stiska ob zasavskih železniških postajah že tako stalnica jutranjih odhodov. Pa odgovora do danes nismo dobili.

Pa nismo pisali le na ministrstvo, smo vprašali tudi na Slovenskih železnicah – ali bo prodaja vozovnic potekala nemoteno, so planirane tudi zamude v času gradnje nadhoda in še nekaj podobnih vprašanj – odgovora na katere pa prav tako do danes nismo prejeli.

Ambiciozni načrt sprva napovedane 13 milijonske naložbe (podatkov, kakšna je ocenjena vrednost naložbe danes nismo prejeli) pa se, vsaj na terenu, odvija. Kako, lahko vidite v spodnjem VIDEU:

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Zasavje: Pozitiven in mlad kolektiv vabi v svoje vrste

Vse to ponuja podjetje Dukart, ki ima že skoraj 20 letne izkušnje na področju razvoja in izdelave kartonske embalaže iz valovitega kartona. Podjetje je...
-- OGLAŠEVANJE --