-- OGLAŠEVANJE --

V Zasavju se začenja cepljenje proti gripi

-- OGLAŠEVANJE --

Naročanje za cepljenje proti gripi ne bo potrebno. Iz Trbovelj in Zagorja sporočajo, da bodo s prvim termin pričeli že ta teden, v Litiji in Hrastniku pa naslednji teden.

Cepljenje je tudi v letošnji sezoni brezplačno za vse osebe z urejenim obveznim zdravstvenim zavarovanjem, še posebej pa se priporoča, kot pravi namestnik direktorja ZD Litija Denis Kordež, za posebej ranljive osebe s kroničnimi boleznimi, oskrbovance domov za starejše občane/socialno varstvenih zavodov ter starejše od 65 let, saj pri teh skupinah lahko pride do težjega poteka bolezni in s tem povezanih zapletov.

V Litiji se je lani za cepljenje odločilo okoli 700 občanov, podobno število doz cepiva so naročili tudi letos. Če bo povpraševanje večje, ga bodo seveda še naročili.

Zdravstveni dom Litija je termine za cepljenje rezerviral od prihodnjega ponedeljka dalje: ponedeljek in torek med 12. in 18. uro ter od srede do petka med 7. in 13. uro.

V ZD Trbovlje so termine za cepljenje proti gripi razpisali na torke in četrtke: 5.10., 10.10. in 12.10 – med 8. in 12. ter med 14. in 18. uro. Cepljenje bo potekalo v 2. nadstropju, v prostorih družinske ambulante Monike Mlinar Agrež, Mojce Štendler in ambulante 3.

Cepljenje v ZD Zagorje se začne v četrtek in bo vsak četrtek v ambulanti za pljučne bolezni med 15. in 19. uro.

V Hrastniku bodo cepili proti sezonski gripi v torek, 10.10. in sredo, 11.10. med 12. in 17. uro.

Veliko povpraševanja za cepljenje proti gripi, zdaj so razpisani termini

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Iz pašnika v Ravenski vasi je neznani tat odpeljal koze

PP Trbovlje Policisti so obravnavali prijavo kaznivega dejanja zatajitve. Prijaviteljica je na območju Trbovelj izgubila mobilni telefon znamke Xiaomi Redmi note 11, ki si ga...
-- OGLAŠEVANJE --