-1.6 C
Trbovlje
četrtek, 30. novembra 2023
ZON.siAktualnoV Trbovljah se obeta nov športni center

V Trbovljah se obeta nov športni center

Nov športni center s programom za fitnes, dvema pokritima igriščema za padel tenis in rehabilitacijskim programom naj bi v prvi polovici prihodnjega leta postavili v Trbovljah.

Radi bi gradili na območju bivše STT

Bojan Kovačič

“Razgovori glede lokacije so v zaključni fazi. Najprimernejše bi bilo območje bivše Strojne tovarne Trbovlje, ki naj bi bilo po mojih informacijah v prodaji, celoten objekt, tudi v spodnjem delu, naj bi novi lastniki porušili,” nam je pred časom povedal idejni vodja projekta A2 Padfit športni center Bojan Kovačič, ki naj bi se projekta lotil v sodelovanju s podjetjem Hervis.

Športni center bo zaprtega tipa, namenjen pa bo, pravi Kovačič, vsem generacijam od 5 do 90 leta. Dopoldanski termini bodo na voljo tudi za vrtce in šole, popoldanski za srednješolce, študente, družine …

Padel tenis, fitnes, rehabilitacija, …

Padel tenis je po Kovačičevih besedah najhitreje rastoča igra z loparji na svetu, za katero ne potrebujete predznanja. Fitnes vadba bo vodena, vsak uporabnik pa bo opremljen s čipom za takojšnjo sprotno analizo. Rehabilitacijski program bo namenjen vsem, ne le športnikom, na voljo bodo specialist ortoped, športni psiholog in fizioterapevt. V klubu bo tudi gostinska ponudba in otroški kotiček.

“Drugačni bomo od konkurence. Družba je že ustanovljena. Igrišča so že v Ljubljani in Kopru, širili se bomo tudi v Celje. Zamik gradnje je možen le zaradi lokacije, športni center pa bo v Trbovljah v vsakem primeru,” zagotavlja Kovačič, ki je svoj projekt razvijal tudi v okviru projekta Podjetno v svet podjetništva.

SORODNI ČLANKI:

V mesto prihaja nov trgovec

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Čeprav ni posluha prevoznika, župan vztraja pri avtobusni liniji »čez hrib«

»To kar že celo leto obljubljamo, bo. Očitno smo divjina, Afrika, ki avtobusnega prevoznika niti ne zanima. Bomo pa sami.« Tako je začel župan...