-- OGLAŠEVANJE --

V Trbovljah bodo spet trajbali

-- OGLAŠEVANJE --

V pričakovanju toplejših pomladnih je trboveljska občina na pregled in servis poslala e-kolesa, ki jih uporabniki lahko uporabljajo v okviru njihovega sistema Trajbi. Kolesa so tako pripravljena in uporabnike že danes čakajo, da se z njimi odpeljejo po opravkih ali kakšen krog po mestu.

Zaenkrat je 16 električnih koles parkiranih na obstoječih postajališčih, v mestnem parku, pri ZD Trbovlje, pri mladinskem centru in na železniški postaji. Do jeseni pa nameravajo v sklopu izgradnje novih kolesarskih površin od Gabrskega do železniške postaje postaviti še tri kolesarske nadstrešnice za e-kolesa, so sporočili s trboveljske občine.

Letna članarina za uporabo e-koles je 10 evrov. Foto: občina Trbovlje

Spomnimo, da se je za izposojo e-koles potrebno registrirati v Zavodu za mladino in šport Trbovlje ali v Knjižnici Toneta Seliškarja, kjer uporabnik plača 10 evrov za letno članarino in 50 evrov varščine za morebitno povzročeno škodo na kolesu ali na sami infrastrukturi sistema Trajbi.

Vsi, ki so v sistem že včlanjeni, pa morajo pred vnovičnim trajbanjem po mestnih ulicah plačati le letno članarino, ki jo prav tako poravnajo v mladinskem centru ali v knjižnici, še dodajajo na občini.

SORODNI ČLANKI:

Trajbi v dveh mesecih izposojen 100krat

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

-- OGLAŠEVANJE --