4.2 C
Trbovlje
ponedeljek, 25. oktobra 2021
ZON.siAktualnoV Steklarni Hrastnik iščejo novo moč

V Steklarni Hrastnik iščejo novo moč

V hrastniškem podjetju s 160-letno tradicijo so objavili potrebo po dodatni delovni sili. Iščejo namreč samostojnega strokovnega sodelavca (m/ž) v špediciji. Steklarna Hrastnik ponuja delo za določen čas z možnostjo nadaljnjega sodelovanja, kreativno in dinamično delo ter razvoj na delovnem mestu.

Od zainteresiranih kandidatov pričakujejo zaključeno vsaj VI. stopnja izobrazbe, vsaj tri leta delovnih izkušenj na tem ali podobnem delovnem mestu ter aktivno znanje angleškega jezika, kot tudi poznavanje in obvladovanje orodij MS Office ter značajske lastnosti kot so odgovornost, hitra odzivnost, ciljna usmerjenost in samoiniciativnost. Za delo bo potrebno imeti izpit za pooblaščenca za poenostavljeno potrjevanje porekla blaga, ki pa se lahko pridobi tudi naknadno.

Rok za prijavo je 31. oktober, ostale podrobnosti, vezane na prosto delovno mesto pa so na voljo na njihovi spletni strani.

 

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Globoko pod odpadki tli; gasilci bodo na terenu še vso noč

Danes zjutraj je regijski center za obveščanje iz Trbovelj na intervencijo napotil hrastniške gasilce, saj je zagorelo na CEROZ-ovi deponiji Unično. Po devetih urah...