-- OGLAŠEVANJE --

V maju in juniju bo cepivo stalo manj

Znižanje cen za nekatera cepiva so za meseca maj in junij napovedali v Zdravstvenem domu Trbovlje. Za nekatere skupine prebivalstva cepljenje proti klopnemu meningoencefalitisu še vedno brezplačno.

-- OGLAŠEVANJE --

Akcija cepljenja proti klopnemu maningoencefalitisu (KME) ter davici, tetanusu in oslovskemu kašlju bo v ZD Trbovlje potekala v maju in juniju.

Vsak torek in četrtek od 13. do 16. ure se bodo zainteresirani lahko udeležili cepljenja v ambulanti za funkcionalno diagnostiko in terapije. Predhodna najava ni potrebna. Za cepljenje proti davici, tetanusu in oslovskemu kašlju bodo morali po akcijski ceni odšteti 18, namesto 22 evrov. Za otroke, ki v tekočem letu dopolnijo eno leto starosti in odrasle, ki dopolnijo 49 let ter zamudnike (otroci, rojeni v letu 2016 ali kasneje in odrasli, ki so 49 let dopolnili v letu 2019 ali kasneje) bo cepljenje proti KME brezplačno. Vsi ostali bodo morali odšteti 25 evrov, kar je 8 evrov ceneje.

Vsi, ki se bodo odločili za cepljenje, morajo s seboj imeti zdravstveno in cepilno kartico ter s strani osebnega izbranega zdravnika ali ginekologa pregledan in izpolnjen vprašalnik o zdravstvenem stanju in o privolitvi za cepljenje.

 

V pol desetletja 7 okuženih Zasavcev, opozorilo pred letošnjo sezono

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --