-- OGLAŠEVANJE --

V Hrastniku in Trbovljah kar 8 stanovanj za manj kot 50 tisočakov

-- OGLAŠEVANJE --

Zasavski nepremičninski trg kaže na najcenejša stanovanja v Hrastniku, sledijo Trbovlje.  Trenutno se glede na objave na spletnem oglasniku nepremicnine.net, prodaja kar 8 stanovanj, ki stanejo manj kot 50 tisočakov. Najcenejše se prodaja za dobrih 32 tisoč evrov.

Če začnemo kar z najcenejšim na zasavskem tržišču. To je 81,7 kvadratnih metrov veliko 3-sobno stanovanje, ki je bilo zgrajeno leta 1860. Stanovanje je v pritličju hiše s tremi posameznimi deli, kot pravi lastnik je streha obnovljena, stanovanje pa potrebuje osvežitev. Ponuja se tudi možnost uporabe vrta. Cena pa, kot rečeno 32 tisoč evrov.

Drugo po vrsti, skoraj pol manjše, je bilo zgrajeno 1939, adaptirano pred štirimi leti. Stanovanje je vseljivo takoj, možnost tudi oddaje v najem. Dostop do stanovanja primeren gibalno oviranim, dvigala ni, stanovanju pripadata 2 izdelana kletna prostora in shramba. Lastniki od kupca pričakujejo 42.500 evrov.

Dva v Hrastniku, tretji v Trbovljah

Le 500 evrov več, torej 43 tisočakov pričakujejo lastniki za stanovanje v Trbovljah. Enosobno 35 kvadratnih metrov veliko stanovanje je bilo zgrajeno leta 1910 in je v pritličju. Stanovanje je bilo v celoti prenovljeno, obnova pa je postopamo potekala od leta 1990, zapišejo v oglasu. Stanovanju pripada še v uporabo klet in drvarnica, ki se nahajata izven stavbe.

Štiri stanovanja, najcenejše 9000 evrov, najdražje 25 tisočakov

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Ekonomisti iz cele Slovenije obiskali Trbovlje

Gimnazijo in ekonomsko srednjo šolo Trbovlje so obiskali dijaki iz 21 ekonomskih šol. Da je dogodek namenjen druženju, zabavi in spoznavanju novosti dijakov, učiteljev...
-- OGLAŠEVANJE --