-- OGLAŠEVANJE --

V delu je šolsko dvorišče, kmalu bodo imeli učilnico brez zidov

-- OGLAŠEVANJE --

Pred zagorsko šolo OŠ Ivana Skvarče bodo danes pričeli s prvimi deli za ureditev dvorišča v večnamenski prostor ali bolje rečeno učilnico na prostem. Ta pa ne bo namenjena zgolj šolarjem, temveč tudi drugim uporabnikom različnih starosti. 

Postavljene bodo klopi in mize ter zasajene visoke grede, drevo in grmičevje, dvorišče bodo na novo preplastili in uredili odvodnjavanje. V projektu vrednem dobrih 135 tisoč evrov bodo na tla narisali tudi didaktične igre, ki omogočajo učenje in poučevanje skozi gibanje, igro ter zabavo za otroke vseh starosti. S postavitvijo kolesarnice bodo spodbujali trajnostno mobilnost učencev, zaposlenih in ostalih.

Iz poziva LAS bodo počrpali 50 tisoč evrov, 60 tisočakov bo zagotovila občina, preostanek pa partnerji v projektu, torej šola, JP Komunala Zagorje in Društvo trajne energetike Zagorje.

Spremenjena šolska pot, zaprta glavni vhod in vhod za prvošolce

Za gradbena dela bo poskrbelo podjetje Gradnik d. o. o. iz Trzina. V času del, ki bodo predvidoma trajala do sredine aprila, bo nekoliko spremenjen dostop v šolo, saj ne bo mogoče vstopati skozi glavni vhod in vhod v prvi razred. Za učence od 2. do 9. razreda bo v uporabi vhod/izhod pri športni dvorani.

Učenci, ki jih starši pripeljejo v jutranje varstvo, in prvošolci, ki niso vključeni v jutranje varstvo, bodo vstopali s terase za šolo, skozi vhod v učilnico 1. b razreda. Enako velja za odhod vseh prvošolcev domov, učenci od 2. do 5. razreda, ki so vključeni v OPB RaP, bodo šolo zapuščali po navodilih učiteljev.

V tem času bo spremenjena tudi šolska pot, saj dostop do šole po stopnicah ne bo mogoč. Podrobnosti so predstavljene v priponki trase šolske poti, ki jo je načrtovala za to pooblaščena oseba.

Kristina Renko: “Komaj smo čakali, da bo tega konec, zdaj pa krpamo luknje.”

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Opa! Nogometna vročica na velikem platnu v zagorskem Pristanu

25. junija, ko v Sloveniji praznujemo dan državnosti, se bo v "zagorskem pristanu" odvijal prenos tekme Evropskega nogometnega prvenstva med ekipama Slovenija in Anglija. Za...
-- OGLAŠEVANJE --