-- OGLAŠEVANJE --

Unikum v Sloveniji, že 17 let v Trbovljah

Šolski sklad Srednje poklicne in tehniške šole Trbovlje je objavil razpis za štipendije.

-- OGLAŠEVANJE --

V letošnjem šolskem letu bodo na podlagi podpisanih pogodb z donatorji podeljene štiri štipendije v višini 41,73 evrov mesečno.

Kdo bo upravičen?

Tri štipendije bodo prejeli dijaki 2., 3. ali 4. letnika programov elektrotehnik, strojni tehnik ali tehnik računalništva, eno štipendijo pa bo prejel eden od dijakov 1. ali 2. letnika programov avtoserviser, oblikovalec kovin- orodjar ali inštalater strojnih inštalacij.

Do štipendije so upravičeni dijaki, ki so državljani Republike Slovenije in ne prejemajo nobene druge štipendije.

Čas za prijavo še slaba dva tedna

Zadnji rok za vložitev prijave je v sredo, 23. 11. 2016. Prijave morajo biti na šoli najkasneje do 11. ure tega dne. Prijave, ki bodo prispele po roku in nepopolnih prijav ne bodo upoštevali. Kriteriji, ki se bodo upoštevali so splošni učni uspeh, uspehi na tekmovanjih ter višina bruto letnega dohodka na člana družine.

Edina srednja šola v Sloveniji

Marjetka Bizjak
Marjetka Bizjak

STPŠ Trbovlje je edina srednja šola z lastnim štipendijskim skladom. Na šoli je prisoten že vse od leta 1999. V začetku so bile štipendije namenjene dijakom tehniške gimnazije, zdaj pa so namenjene dijakom vseh programov, ki jih šola izvaja. Donatorji so zasavska podjetja.

Kdo bodo prejemniki štipendije v letošnjem šolskem letu bo znano približno deset dni po zaključku roka za prijavo, je pojasnila Marjetka Bizjak, ravnateljica STPŠ Trbovlje.

Trije dijaki prejeli štipendijo STPŠ

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Poglej to! Greš na potovanje, delaš z mladimi in vse imaš plačano

Trboveljski Zavod Aspira vabi mlade kandidate, da se udeležijo treninga na Poljskem v letošnjem poletju. V okviru projekta so kriti stroški nastanitve, prehrane in...
-- OGLAŠEVANJE --