-- OGLAŠEVANJE --

Umetnost in gospodarstvo z roko v roki

V recepciji Steklarne Hrastnik so odprli razstavo svetovno priznane multimedijske umetnice Eve Petrič in akademskega slikarja Jožeta Marinča. Razstava je del stalne razstave in bo za javnost odprta vsak dan, med 8. in 16. uro.

-- OGLAŠEVANJE --

Akademski slikar Jože Marinč tokrat na ogled postavlja umetniško postavitev z imenom Arhiv, 220 cm visok stekleni valj, ki v sebi skriva naše življenje, ter izbrana likovna dela.

Multimedijska umetnica Eve Petrič pa se predstavlja s puzzle sestavljanko matičnih potencialov, ki so po njenih besedah odraz naše podobe – delci zapisa DNK, ki je, tako kakor sence in emocije, unikatno lasten vsem in vsakomur, brez razlik.

V Steklarni Hrastnik v okviru družbeno odgovornega ravnanja odpirajo vrata tudi različnim umetnikom. “Kajti umetnost v svetu, ki govori in razume govorico številk pri nas najde prav posebno mesto, saj je tudi steklarstvo umetnost,” pravijo v Steklarni Hrastnik.

Jože Marinč

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prostori so nabito polni – ukrepanje je nujno!

Takojšnje ukrepanje od pristojnih zato pričakujejo zasavske odrasle osebe z intelektualno oviro in vsi, ki jih v življenju podpirajo. Sestavili so skupino za vizijo...
-- OGLAŠEVANJE --