today-is-a-good-day
5.1 C
Trbovlje
ponedeljek, 4. marca 2024
ZON.siAktualnoUkradli akumulatorje prenosnih semaforjev pri gradbišču galerije

Ukradli akumulatorje prenosnih semaforjev pri gradbišču galerije

Policisti v Zasavju so med vikendom, poleg rednih nalog, obravnavali še:

PP Zagorje ob Savi:
– v petek so bili obveščeni o najdeni denarnici z vsebino na območju Kisovca, katera je bila v nadaljevanju vrnjena lastniku.
– obravnavali so kaznivo dejanje tatvine akumulatorjev iz prenosnih semaforjev na glavni cesti II. reda št. 108 (gradnja galerije “Šklendrovec”). Sledi zbiranje obvestil.
– v soboto so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo v Zagorju. Policisti so udeležencema izdali obvestilo o odstopu od ogleda kraja prometne nesreče.
– in prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom na Savskem mostu, kjer je neznani voznik neznanega vozila trčil v drog semaforja na križišču regionalne ceste I. reda št. 222 in lokalne ceste v smeri ter ga poškodoval. Po vseh zbranih obvestilih sledi ustrezen ukrep.
– v nedeljo so obravnavali kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari – laka na parkiranem vozilu v Zagorju. Sledi zbiranje obvestil.
– obveščeni so bili o trčenju v divjad na območju Trojan.
– obravnavali pa so še prometno nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami na Izlakah. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih kršitelju izdali plačilni nalog.

PP Litija:
– v petek so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo v Litiji. Sledi zbiranje obvestil.
– obveščeni so bili o kaznivem dejanju grožnje preko mobilnega telefona. Sledi zbiranje obvestil.
– pri Zgornjem Hotiču so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, ki jo je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo povzročila voznica osebnega vozila.
– zvečer so bili obveščeni o trčenju v parkirano vozilo v Litiji, povzročitelj nesreče pa je odpeljal s kraja nesreče. Policisti še zbirajo obvestila za izsleditev voznika.
– v soboto so pri kontroli prometa, vozniku osebnega vozila odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal rezultat 0,45 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Izdan mu je bil plačilni nalog in začasno odvzeto vozniško dovoljenje.
– obveščeni so bili o vlomu v svečomat. Sledi zbiranje obvestil.
– obveščeni so bili o trčenju v parkirano vozilo v Litiji, povzročitelj nesreče pa je odpeljal s kraja nesreče. Policisti še zbirajo obvestila za izsleditev voznika.
– zvečer so obravnavali prometno nesrečo, kjer sta voznika trčila z ogledali, drug voznik pa je s kraja odpeljal. Sledi zbiranje obvestil.
– v nedeljo so obravnavali poskus vloma v hišo v Gabrovki. Sledi zbiranje obvestil.

PP Trbovlje:
– v petek so obravnavali poškodovanje stekla na tovornem vozilu v Trbovljah. Sledi zbiranje obvestil.
– obravnavali so prometna nesreča v Trbovljah, do katere je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti voznika osebnega avtomobila, ki je zapeljal iz neprednostne ceste in trčil v voznika kombiniranega vozila. Pri tem je nastala le materialna škoda. Povzročitelju je bila izrečena globa.
– v večernem času je bil pri nadzoru prometa kontroliran voznik, ki je vozil osebni avtomobil v času, ko mu je bilo s strani sodišča začasno odvzeto vozniško dovoljenje. Zaradi suma vožnje pod vplivom prepovedanih drog, mu je bil odrejen strokovni pregled, katerega pa je odklonil. Vozniku je bilo zaseženo vozilo, zoper njega pa bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.
– v soboto v dopoldanskem času je občanka na bankomatu na Trgu revolucije v Trbovljah našla denar. Lastnika pozivamo, da se zglasi na PP Trbovlje, kjer mu bo denar vrnjen.
– v popoldanskem času so intervenirali v Trbovljah, kjer se je občan nedostojno vedel do drugega občana, zaradi česar mu je bila izrečena globa.
– v nedeljo v večernem času se je na glavni cesti II. reda št. 108, odsek 1185, Trbovlje – Hrastnik, pripetila prometna nesreča zaradi neprilagojene hitrosti voznika osebnega avtomobila, ki je izgubil oblast nad vozilom in trčil v odbojno ograjo. Pri tem se ni nihče telesno poškodoval, povzročitelju je bila izrečena globa.

PP Hrastnik:
– v petek so policisti obravnavali medvrstniško nasilje, kjer obvestila še zbirajo.
– v soboto dopoldan je bila naznanjena prometna nesreča s pobegom, na parkirnem prostoru, povzročitelj je s kraja odpeljal ne da bi nudil svoje podatke.
– v večernem času je bilo naznanjeno kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari in sicer je neznani storilec z ostrim predmetom poškodoval lak na osebnem avtomobilu. Sledi zbiranje obvestil.
– ponoči so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v gostinskem lokalu, kjer sta občana fizično obračunala med samo. Uveden bo prekrškovni postopek.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Trboveljčani iščejo častnega občana

Čas je za letošnje zbiranje predlogov za podelitev naziva "častni občan" in "prvojunijske nagrade" v Občini Trbovlje. Predloge lahko oddajo posamezniki, nevladne organizacije, društva,...