-- OGLAŠEVANJE --

Tudi hrastniška stanovanja pod Spektrom. Kakšna bo zdaj cena za občane?

Po tem, ko je Spekter kupil Stanovanjsko podjetje Hrastnik - to je bilo prej v lasti Komunale Hrastnik - je v tem mesecu hrastniško stanovanjsko podjetje vse svoje pravice predalo družbi Spekter, ki zdaj upravlja z 87 večstanovanjskih stavb na območju Hrastnika.

-- OGLAŠEVANJE --

»Celoten postopek nakupa in pripojitve dejavnosti upravljanja je bil izveden na način, da za uporabnike storitev ne bo nobenih posledic ali sprememb,« je za naš portal zagotovil direktor Spektra Stanislav Sotlar. Kot pravi je Spekter prevzel celotno dejavnost upravljanja in bo še naprej tekoče izvajal vse omenjene storitve v enakem obsegu. Razlika je le ta, da bo komunikacija od sedaj potekala z družbo Spekter d.o.o..

Kaj pa cena, bo ostala enaka?

Stanislav Sotlar

To, kar najbolj zanima občane, je zagotovo cena. Sotlar je zagotovil, da cene storitev ostajajo enake, prav tako bodo za stanovanja skrbeli isti zaposleni kot v Stanovanjskem podjetju Hrastnik.

Dejavnost upravljanja je torej prevzela družba Spekter, za katero je to ena glavnih dejavnosti, njen lastnik pa država, natančneje Stanovanjski sklad RS. Da bo sprememba za uporabnike kvečjemu boljša, je prepričan Sotlar: »Verjamemo, da smo za njeno izvajanje strokovno usposobljeni in vredni zaupanja, da delujemo transparentno in našim strankam nudimo varnost pri poslovanju. Verjamemo tudi, da bomo kot taki svoje prednosti ohranjali tudi v prihodnje in to po konkurenčni ceni.«

Hrastničani še vedno imajo v mestu dostopno pisarno, kjer prejmejo informacije o upravljanju stanovanj. Tik nad občino ostajajo poslovni prostori Spektra, kjer so na voljo štirje zaposleni, ki skrbijo, da v hrastniških nepremičninah posli potekajo nemoteno.

Komunala ustanovila novo podjetje, tega je kupil Spekter

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

GLASUJTE: Ali smo Zasavci nogometni navijači ali nas to ne zanima?

Zanima nas, ali boste spremljali tekmo prvenstva med Slovenijo in Anglijo, ki bo odločala o prihodnosti domačih navijačev?
-- OGLAŠEVANJE --