-- OGLAŠEVANJE --

Trboveljski karateisti pred “dopustom” še na svetovnem pokalu v Poreču

Od 27. do 30. junija je v Poreču potekal Svetovni pokal za mlade, Karate1 Youth League, kjer se je pomerilo kar 3693 tekmovalk in tekmovalcev iz 74 držav sveta. Barve Karate kluba Trbovlje so v sklopu reprezentance zastopali Vita Audič, Tian Ovnič, Lan Vozel, Daniel Haralović ter Marko in Uroš Markuljević. Z njimi sta bila trenerja Blaž Hribovšek in Bogdan Simerl.

-- OGLAŠEVANJE --

Lansko leto je za edino slovensko medaljo poskrbel Uroš Markuljević, ki je tudi letos dobro začel. V kategoriji mlajših članov do 84 kilogramov je v prvih dveh krogih premagal karateista iz Ukrajine in Bolgarije. Italijanski tekmovalec je bil v tretjem krogu boljši.

Marko Markuljević je nastopil pri mlajših članih do 75 kilogramov in izgubil prvo borbo. Drugi dan prvenstva je pri mladinkah nastopila Vita Audič, katero je v prvem krogu premagala Francozinja, ki se je kasneje uvrstila v finale in omogočila Viti nastop v repasažu, kjer je izgubila proti Čehinji in končala svetovni pokal na trinajstem mestu.

Tretji dan je bil namenjen kadetskim kategorijam. Lan Vozel je do 63 kilogramov v prvem krogu zmagal, v drugem je moral priznati premoč nasprotnika. V kategoriji do 70 kilogramov je Daniela Haralovića premagal nasprotnik v prvem krogu.

Zadnji dan je na tatami stopil Tian Ovnič, ki je bil prvem krogu boljši, v drugem je žal izpadel iz nadaljnjega tekmovanja.

Za tekmovalce Karate kluba Trbovlje sledi krajši počitek, že kmalu pa se bodo začele priprave na jesenski del tekmovalne sezone.

Sorodni članki:

17 medalj na slovenskem in še ena na mednarodnem tekmovanju

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

-- OGLAŠEVANJE --