20.2 C
Trbovlje
nedelja, 4. junija 2023
ZON.siAktualnoTO pa je presenečenje: 8 let je bilo dovolj, Jasna Gabrič NE...

TO pa je presenečenje: 8 let je bilo dovolj, Jasna Gabrič NE bo več županja

Medtem ko se v zasavskih občinah in tudi sosednji radeški dosedanji župani ponovno podajajo v boj za 4-letni mandat, se je trboveljska županja Jasna Gabrič po 8 letih vodenja Občine Trbovlje odločila, da je dovolj.

“Iskrena hvala vsem za podporo v teh 8-ih letih. Naredili smo ogromno. Hvala tudi vsem županom in županjam za zaupanje, ki mi je bilo dano, da sem vodila Skupnost občin Slovenije. Veliko dobrega smo naredili tudi za slovenske občine.

Tudi zame se je marsikaj spremenilo v tem času. Postala sem mamica dvema sončkoma, zato se na te lokalne volitve ne bom podala kot županja. Ker smo v teh letih pridobili veliko znanja, izkušenj in ker nam je mar za nadaljnji razvoj mesta, se tokrat na lokalne volitve podajamo z listo za občinski svet.” je zapisala na svojem profilu in dodala še video izjavo, v kateri našteva, kaj vse je bilo v zadnjih dveh mandatih občine pod njeno taktirko narejenega.
Na telefon je pred oddajo prispevka nismo dobili, da bi odločitev pojasnila še za naš portal, bomo pa v kratkem objavili vse podatke o oddanih kandidaturah v Zasavju – tako za župane kot za občinski svet.
- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Dirka na Katarino – zaprte bodo ceste po Trbovljah

Jutri bo v Trbovljah potekalo tradicionalno tekmovanje športnih avtomobilov na Katarino, ki ga organizira društvo Magnet. Vabljeni na ogled dirke in razstave starodobnih vozil....
X