-- OGLAŠEVANJE --

To je mogoče le v Zasavju: Hiši za manj kot 70.000 evrov

-- OGLAŠEVANJE --

V Zasavju večkrat najdemo nepremičnine, ki se prodajajo za skoraj smešno ceno. Veliko je starejših in nevzdrževanih nepremičnin, mnogokrat pa se najde tudi “skriti biser”, ki je potreben manjše adaptacije in po njej podvoji vrednost. Tokrat smo pod drobnogled vzeli prodajo stanovanjskih hiš na spletu. 

Najcenejši smo našli v Trbovljah in Zagorju. Prva, velika skoraj 150 kvadratnih metrov, je bila zgrajena leta 1920. V resnici gre za dvostanovanjsko hišo, naprodaj je le en del. Urejena je etažna lastnina. K hiši na Golovcu spadata še dva samostojna pomožna objekta – zidani objekt na parceli ter lesena garaža. Lastniki pričakujejo 67 tisoč evrov.

Že dalj časa med nepremičninskimi oglasi je hiša v Čemšeniku. Zgrajena leta 1996, velika 118 kvadratnih metrov. Hiši pripada tudi ogromno zemljišče, v velikosti dobrih 55.000 kvadratnih metrov. Objekt je priključen na lastno vodo, urejena je elektrika. V prodajo sta vključena še dva kmetijska objekta.

Tretjina hiše v Zagorju za 6.450 evrov

Hiše so naprodaj tudi preko sodnih dražb. Na okrajnem sodišču v Trbovljah so tokrat razpisane 3 dražbe za nepremičnine. Za 100.000 evrov se prodaja hiša na Izlakah, natančneje v Podlipovici. Za 40.000 je objavljena prodaja polovice hiše na Podkumu. Le 6.450 evrov pa je izklicna cena za tretjino hiše v Zagorju.

V Kisovcu se obeta nov blok, morda še vrtec

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --