-- OGLAŠEVANJE --

Tik pred dražbo ustavili postopek

-- OGLAŠEVANJE --

Izvršilni postopek je bil ustavljen že nekaj dni pred izvršitvijo dražbe, nam pojasni odvetnik Blaž Guna, ki je v postopku zastopal podjetje Gip Beton MTO. Podjetje je namreč iz lastnih sredstev poplačalo dolg v višini slabih 20.000 evrov, ki ga je imelo do Nove ljubljanske banke.

Predmet prodaje na javni dražbi, ki bi se morala izvršiti 22. novembra na trboveljskem sodišču, je bil proizvodno – poslovni kompleks v Kisovcu, katerega vrednost je bila ocenjena na 177.000 evrov.

Do dražbe je prišlo, ker naj bi podjetje Gip Beton, menda zaradi sodelovanja podjetij v preteklosti, prevzelo dolg podjetja Forgrad – v stečaju iz Kisovca, je takrat pojasnil Guna.

Novi zapleti

Elektrarna na strehi omenjene nepremičnine v Kisovcu, ki se je znašla na dražbi, je v lasti podjetja Forgrad – v stečaju, se bo pa v prihodnosti prodala v okviru stečajne mase, nam pojasni stečajni upravitelj Forgrada Tomaž Kos.

Podjetji Gip Beton MTO in Forgrad sta v preteklosti imeli dogovor o služnostni pravici glede postavitve in vzdrževanja elektrarne. Bo pa moral dogovor doseči tudi novi lastnik, v kolikor bo želel dostopati do elektrarne, predvideva Guna.

Javna dražba zaradi elektrarne na strehi

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prostori so nabito polni – ukrepanje je nujno!

Takojšnje ukrepanje od pristojnih zato pričakujejo zasavske odrasle osebe z intelektualno oviro in vsi, ki jih v življenju podpirajo. Sestavili so skupino za vizijo...
-- OGLAŠEVANJE --