today-is-a-good-day
7.8 C
Trbovlje
sobota, 2. marca 2024
ZON.siAktualnoSta res tujca vozila po Zasavju in vabila otroke v avto?

Sta res tujca vozila po Zasavju in vabila otroke v avto?

Vsiljiva tujca naj bi v Hrastniku želela vstopiti v hišo, v avto naj bi vabila otroka. Objava je zaokrožila po družbenem omrežju Facebook, zato smo zgodbo preverili na policiji. 

Anonimna članica skupine Zasavske mamice je zapisala, da želi bralce opozoriti glede dogodka, ki se je zgodil včeraj. Tujca, predvidoma Romuna ali Madžara naj bi v avto vabila njenega sina. Kot je še dodala naj bi bila zelo vsiljiva in želela vstopiti v hišo. Priložila je tudi fotografijo moškega ter avtomobila. Vse skupaj pa se je dogajalo v Hrastniku, natančneje v Podkraju.

Policisti so včeraj bili obveščeni o sumljivih osebah na območju Podkraja, ki so občanom prodajale posodo. Policisti oseb niso izsledili, nam povedo, iz razgovorov pa znakov kaznivih dejanj ali prekrškov ni bilo zaznati. Kot so še odgovorili na PU Ljubljana, v dogodku otroci niso bili udeleženi.

POZOR! V Kisovcu na pohodu nepridipravi

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Trboveljčani iščejo častnega občana

Čas je za letošnje zbiranje predlogov za podelitev naziva "častni občan" in "prvojunijske nagrade" v Občini Trbovlje. Predloge lahko oddajo posamezniki, nevladne organizacije, društva,...