-- OGLAŠEVANJE --

POZOR! V Kisovcu na pohodu nepridipravi

-- OGLAŠEVANJE --

V minulem tednu so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še: 

PP Trbovlje

V ponedeljek v dnevnem času obravnavala prijavo kaznivega dejanja tatvine v eni izmed trgovin. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Ustavili so voznika osebnega vozila, ki je v postopku odklonil strokovni pregled. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje, prepovedana nadaljnja vožnja, zoper njega pa bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

V torek so ustavili so dva voznika osebnih vozil, ki sta v postopku odklonila strokovni pregled. Odvzeto jima je bilo vozniško dovoljenje, prepovedana nadaljnja vožnja, zoper oba pa bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

V sredo so v dnevnem času obravnavali prometno nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami, v kateri j bil samoudeležen voznik električnega skiroja, ki je zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča zadel v robnik in padel. Po vseh zbranih obvestilih sledi zoper voznika prekrškovni postopek.

PP Hrastnik

V ponedeljek kaznivo dejanje Spletne goljufije, kjer je neznani osumljenec pri spletni prodaji zavedel oškodovanca in ga oškodoval za nekaj sto evrov.

V torek so v Hrastniku obravnavala kršitev po Zakonu o zaščiti živali, kršitelju pa je bilo izrečeno opozorilo.

V sredo so ustavili voznika osebnega vozila, ki je v postopku odklonil strokovni pregled. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje, prepovedana nadaljnja vožnja, zoper njega pa bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Prometno nesrečo z materialno škodo, kjer so ob izpolnjenih pogojih odstopili od ogleda.

Kaznivo dejanje nasilja v družini, kjer je bil storilcu izrečen ukrep prepovedi približevanja.

V četrtek, kaznivo dejanje nasilja v družini, kjer je bil storilcu izrečen ukrep prepovedi približevanja.

Ustavili so voznika ki je vozil pod vplivom alkohola, (rezultat 0.30 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka), zoper njega vodijo postopek o prekršku.

PP Zagorje ob Savi

V ponedeljek, kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari – laka na osebnem vozilu v Zagorju. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Najden mobilni telefon, ki je bil v nadaljevanju vrnjen lastniku.

V torek kaznivo dejanje goljufije preko spleta pri nakupu kart  za koncert glasbene skupine. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Kaznivo dejanje odvzem motornega vozila v Zagorju ob Savi. Osumljenec kaznivega dejanja je bil s strani policistov prijet na območji Litije. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Prometno nesreča z lahkimi telesnimi poškodbami in z udeležbo voznice skiroja v jutranjem času na območju Zagorja ob Savi. Po vseh zbranih obvestilih sledi ustrezen ukrep.

Kaznivo dejanje velike tatvine – vloma v klet v Kisovcu, s katerim je lastnik oškodovan za okoli 400 evrov. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

V sredo prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom na parkirišču v Hrastniku.  Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih izvedli ustrezen ukrep.

V četrtek, kaznivo dejanje tatvine delov osebnega vozila v Kisovcu. Policisti bodo podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Kaznivo dejanje velike tatvine – vloma v klet v Kisovcu, s katerim je lastnik oškodovan za okoli 2.000 evrov. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

PP Litija

V ponedeljek in torek primer povoženja divjadi.

V torek nesrečo pri delu, kjer je delavec padel iz lestve in se lažje telesno poškodoval.

Tatvino denarnice v eni izmed trgovin. Policisti o tem še zbirajo obvestila.

V sredo in četrtek prometni nesreči z materialno škodo, v obeh primerih pa o dogodkih še zbirajo obvestila.

Vlom v avtomat s pijačo. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Plamen športnih iger je zagorel v Hrastniku

Plazma športne igre mladih so največja športno-družabna prireditev za otroke in mladostnike v Evropi in ponuja priložnost, da se otroci in mladostniki v varnem...
-- OGLAŠEVANJE --