1.6 C
Trbovlje
sreda, 29. novembra 2023
ZON.siAktualnoPOZOR! V Kisovcu na pohodu nepridipravi

POZOR! V Kisovcu na pohodu nepridipravi

V minulem tednu so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še: 

PP Trbovlje

V ponedeljek v dnevnem času obravnavala prijavo kaznivega dejanja tatvine v eni izmed trgovin. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Ustavili so voznika osebnega vozila, ki je v postopku odklonil strokovni pregled. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje, prepovedana nadaljnja vožnja, zoper njega pa bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

V torek so ustavili so dva voznika osebnih vozil, ki sta v postopku odklonila strokovni pregled. Odvzeto jima je bilo vozniško dovoljenje, prepovedana nadaljnja vožnja, zoper oba pa bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

V sredo so v dnevnem času obravnavali prometno nesrečo z lahkimi telesnimi poškodbami, v kateri j bil samoudeležen voznik električnega skiroja, ki je zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča zadel v robnik in padel. Po vseh zbranih obvestilih sledi zoper voznika prekrškovni postopek.

PP Hrastnik

V ponedeljek kaznivo dejanje Spletne goljufije, kjer je neznani osumljenec pri spletni prodaji zavedel oškodovanca in ga oškodoval za nekaj sto evrov.

V torek so v Hrastniku obravnavala kršitev po Zakonu o zaščiti živali, kršitelju pa je bilo izrečeno opozorilo.

V sredo so ustavili voznika osebnega vozila, ki je v postopku odklonil strokovni pregled. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje, prepovedana nadaljnja vožnja, zoper njega pa bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Prometno nesrečo z materialno škodo, kjer so ob izpolnjenih pogojih odstopili od ogleda.

Kaznivo dejanje nasilja v družini, kjer je bil storilcu izrečen ukrep prepovedi približevanja.

V četrtek, kaznivo dejanje nasilja v družini, kjer je bil storilcu izrečen ukrep prepovedi približevanja.

Ustavili so voznika ki je vozil pod vplivom alkohola, (rezultat 0.30 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka), zoper njega vodijo postopek o prekršku.

PP Zagorje ob Savi

V ponedeljek, kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari – laka na osebnem vozilu v Zagorju. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Najden mobilni telefon, ki je bil v nadaljevanju vrnjen lastniku.

V torek kaznivo dejanje goljufije preko spleta pri nakupu kart  za koncert glasbene skupine. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Kaznivo dejanje odvzem motornega vozila v Zagorju ob Savi. Osumljenec kaznivega dejanja je bil s strani policistov prijet na območji Litije. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Prometno nesreča z lahkimi telesnimi poškodbami in z udeležbo voznice skiroja v jutranjem času na območju Zagorja ob Savi. Po vseh zbranih obvestilih sledi ustrezen ukrep.

Kaznivo dejanje velike tatvine – vloma v klet v Kisovcu, s katerim je lastnik oškodovan za okoli 400 evrov. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

V sredo prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom na parkirišču v Hrastniku.  Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih izvedli ustrezen ukrep.

V četrtek, kaznivo dejanje tatvine delov osebnega vozila v Kisovcu. Policisti bodo podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Kaznivo dejanje velike tatvine – vloma v klet v Kisovcu, s katerim je lastnik oškodovan za okoli 2.000 evrov. Po vseh zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

PP Litija

V ponedeljek in torek primer povoženja divjadi.

V torek nesrečo pri delu, kjer je delavec padel iz lestve in se lažje telesno poškodoval.

Tatvino denarnice v eni izmed trgovin. Policisti o tem še zbirajo obvestila.

V sredo in četrtek prometni nesreči z materialno škodo, v obeh primerih pa o dogodkih še zbirajo obvestila.

Vlom v avtomat s pijačo. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Čeprav ni posluha prevoznika, župan vztraja pri avtobusni liniji »čez hrib«

»To kar že celo leto obljubljamo, bo. Očitno smo divjina, Afrika, ki avtobusnega prevoznika niti ne zanima. Bomo pa sami.« Tako je začel župan...