21.3 C
Trbovlje
četrtek, 16. septembra 2021
ZON.si1+1=2Špilčki pobrali nagrade

Špilčki pobrali nagrade

Gledališka skupina OŠ Trbovlje Špilčki je na 15. otroškem festivalu gledaliških sanj prejela priznanje za najboljšo sceno, kostum in glasbo. Mlada igralka Isabella Podbregar je pa prejela nagrado za najbolj obetavno igralko na tem festivalu.

Najbolj obetavna igralka na festivalu

Gledališka skupina Špilčki se je 4. aprila s predstavo Vse o Alici udeležila 15. otroškega festivala gledaliških sanj v Pionirskem domu v Ljubljani.

Pri predstavi je sodelovalo 49 učencev. Prizadevne mentorice Alma Knaus, Janja Kugonič in Julija Jerman so organizirale takšno število nastopajočih v tekoče in magično dogajanje na odru ter jih povedle do odličnih nagrad.

Vse o Alici je predstava, polna estetskih presežkov. Uspelo vam je ustvariti zelo močno vizualno-glasbeno–gibalno predstavo, je v obrazložitvi zapisala žirija: “Prazna črna gledališka škatla se je iz minute v minuto transformirala v vse možne svetove. Potovali smo z vami in niti za trenutek se nismo izgubili.”

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Regija bogatejša za novo napravo za novorojenčke

Danes dopoldan je v Splošni bolnišnici Trbovlje potekala krajša slovesnost ob predaji najnovejše naprave za fototerapijo novorojenčkov, ki jo je v okviru projekta T-2 ♥...