today-is-a-good-day
7.3 C
Trbovlje
petek, 1. marca 2024
ZON.siAktualnoSpekter bo imel javno dražbo za zagorsko in trboveljsko stanovanje

Spekter bo imel javno dražbo za zagorsko in trboveljsko stanovanje

Na javni dražbi sta postavljeni stanovanji trenutno še v lasti družbe Spekter. Eno, cenejše, v Trbovljah in drugo v Zagorju. Obe dražbi bosta potekala na prvi decembrski dan. 

Na Opekarni se nahaja 29,50 kvadratnih metrov veliko stanovanje, ki je v 2. etaži hiše na naslovu Opekarna 27 v Trbovljah. Stanovanju poleg deleža na skupnih prostorih pripadata še dva nestanovanjska prostora, ki sta v sosednjih nestanovanjskih objektih.

Cena, ki je postavljena za nakup dotičnega stanovanja, je 16.400 evrov, najmanjše večanje izklicne cene je 200 evrov. Varščina znaša 10% izklicne cene.

Stanovanji si je možno tudi ogledati

Na isti dan, ko bo naprodaj stanovanje v Trbovljah, pa bo le pol ure kasneje še dražba za Stanovanje v Zagorju. 42,80 kvadratov veliko stanovanje v 2. etaži na naslovu Polje 1. Tudi drugemu stanovanju pripadajo nestanovanjski prostori v sosednji stavbi.

Kupec za stanovanje pričakuje najmanj 37.600 evrov, cena pa se bo višala za 200 evrov.

Obe stanovanji si je mogoče pred udeležbo na dražbi ogledati, obveznost dražiteljev pa je, da vsaj 2 uri pred pričetkov javne dražbe družbi Spekter predložijo vse potrebne dokumente.

Občina prodaja stanovanja nad dolskim Mercatorjem in tudi nad hrastniško policijo

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Trboveljčani iščejo častnega občana

Čas je za letošnje zbiranje predlogov za podelitev naziva "častni občan" in "prvojunijske nagrade" v Občini Trbovlje. Predloge lahko oddajo posamezniki, nevladne organizacije, društva,...