-- OGLAŠEVANJE --

SODELUJTE: “Samo otroci nas držijo pokonci”

-- OGLAŠEVANJE --

Starostnikom Doma upokojencev Franc Salamon Trbovlje, varovancem VDC Zasavje in posameznikom iz socialno ogroženih družin se obeta polepšanje prihajajočih prazničnih dni, in sicer preko akcije na pobudo Vrtca Trbovlje, ki nosi naslov “Samo otroci nas držijo pokonci.”

“Otroci so tisti, ki nam polepšajo dni in nam jih napolnijo s posebno energijo, predajmo jo še med druge, v lokalno okolje, med sokrajane, prijatelje, znance. Naj s svojimi risbicami in mislimi prikličejo nasmeh na obraz in pogrejejo srce nekoga, ki to res potrebuje,” pravijo in obenem vabijo v Društvu prijateljev mladine (DPM) Trbovlje. Akciji se poleg Vrtca Trbovlje namreč pridružujejo številne organizacije. Po lanskoletnem razveseljujočem odzivu tudi letos društva in zavodi trboveljskega območja sodelujejo v projektu in k sodelovanju vabijo ostale.

Čisto preprosto: narišite risbico in pripišite željo

Vabljeni, da se projektu “Samo otroci nas držijo pokonci” pridružite tudi učenci šol, otroci, ki obiskujete vrtce in družine, ki želite dodati svoj kamenček v mozaik lepšanja občutkov sokrajanom. Narišite risbico na list formata A4 v poljubni tehniki, zraven pa pripišite željo (v primeru, ko sodeluje mlajši otrok, seveda željo lahko pripišejo odrasli).

Risbico nato do 10. decembra dostavite na sedež DPM Trbovlje na Trg svobode 11, 1420 Trbovlje ali pa jo pošljite na elektronski naslov dpm.trbovlje@siol.net

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Plamen športnih iger je zagorel v Hrastniku

Plazma športne igre mladih so največja športno-družabna prireditev za otroke in mladostnike v Evropi in ponuja priložnost, da se otroci in mladostniki v varnem...
-- OGLAŠEVANJE --